Mjölnartorpsvägen 8 – 4 – Heby kommun

Utgångspris: 1 350 000 kr

Beskrivning av Villa Mjölnartorpsvägen 8

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 97 m²
  • Byggår: 1966

Välkomna till Mjölnartorpsvägen 8 i Tärnsjö.

Bostaden är en trevlig enplansvilla som erbjuder gott om utrymmen för hela familjen. Villan ligger på ett lugnt och trivsamt område. Boarea 97 m² som fördelas över fyra rum och kök, varav tre sovrum. Vattenburen golvvärme i hela huset med kombipanna och pelletsanläggning. Vardagsrum som har öppen spis med insats samt utgång till en inglasad altan. Trädgårdstomt med vidbyggt isolerat garage, här erbjuds en odlingshörna med växthus och pallkragar.

På Mjölnartorpsvägen 8 bor du med närhet till skola, förskola, mataffär och idrottsområde. Direkt närhet till fina Furuvallen, här finns fotbollsplan samt friidrott- och tennisbana.

Samhället Tärnsjö ligger ca 40 km från Sala och ca 60 km från Uppsala.
Här finns ca 1 500 invånare och god allmän service i form av matbutik (ICA nära), frisör, pizzeria/restaurang ( 67:ans grill och Faster Veras cafe m m.

Både kommunalt och föräldrakoperativt dagis, skola F-6 samt allmänna kommunikationer till och från Heby/Sala samt Uppsala finns.

Tärnsjös pärla är utan tvekan det natursköna Östaområdet med sitt naturreservat med vandringsleder i orörd natur, Dalälvens fina fiske- och badvatten, Östa källor med sitt klara vatten samt campingplats och kanotuthyrning.
Välkomna på visning!

Karta för Mjölnartorpsvägen 8

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-tarnsjo-heby-kommun-mjolnartorpsvagen-8-21364382

Avstånd till vatten: 600

  • Heby kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74045

Lämna en kommentar