Milstensvägen 41 – 6 – Uppsala kommun

Utgångspris: 6 295 000 kr

Beskrivning av Villa Milstensvägen 41

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 154 m²
  • Byggår: 2011

Nu ges äntligen chans att förvärva denna välplanerade och funktionella villa med ett av de bästa lägena i området! Här bor ni i ett fridfullt kvarter med naturen alldeles runt hörnet där tomten är belägen insynsskyddat mot skogsparti.

Innanför huvudentrén möts ni av en rymlig hall med praktisk förvaring i stor skjutdörrsgarderob och längre in finns trappen till övre plan. Köket ligger till höger strax innanför hallen och erbjuder er generös yta för matlagning och social tillvaro. Från framsidan på huset finns en groventré med kombinerad tvättstuga som ansluter till köket – bra när ni har storhandlat och snabbt vill in till kylen med matvarorna! Köket ligger i angränsning till det ljusa och väl tilltagna vardagsrummet med utgång till den mysiga och lummiga trädgården. Förutom detta erbjuder bostadens entréplan ett helkaklat badrum samt ett sovrum/kontor.

På övervåningen finner ni fyra sovrum, en rymlig klädkammare samt ett helkaklat badrum. Ett av sovrummen på övervåningen kan göras om till ett allrum om så önskas då planlösningen enkelt kan anpassas efter just era önskemål och behov.

Här bor ni i ett omtyckt och barnvänligt område med begränsad trafik där barnen kan leka fritt på gatan! Här har ni närhet till både dagis och skolor från förskoleklass upp till högstadieklass. På nära avstånd finns bland annat Stenhagens kultur- och bildningscentrum, ett bibliotek, en fritidsgård och en musikstudio. Här finns all tänkbar service ett stenkast bort, så som matvarubutiker, restauranger, vårdcentral, apotek, shopping och gym. Från bostaden är det cirka 200 meter till närmsta busshållplats som tar dig in till centrala Uppsala på cirka 15 minuter.

Det finns många möjligheter till sportaktiviteter i närområdet, ett flertal fotbollsplaner, två idrottshallar och även en curlinghall. För den golfintresserade finns även två bra golfbanor inom 5 km avstånd. Det finns även direkt närhet till fin natur med bra motionsspår och trivsamma promenadvägar.

Varmt välkommen på visning!

Karta för Milstensvägen 41

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-herrhagen-uppsala-kommun-milstensvagen-41-21350699

Avstånd till vatten: 4100

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75267

Lämna en kommentar