Milstensvägen 38 – 5 – Uppsala kommun

Utgångspris: 6 995 000 kr

Beskrivning av Villa Milstensvägen 38

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 153 m²
  • Byggår: 2011

I naturnära och barnrika Herrhagen finns nu denna fantastiska villa till salu! Den moderna 2-plansvillan har under nuvarande ägares försorg genomgått en total förvandling vilket gör att bostaden känns helt nyproducerad.
Inga detaljer har missats när huset från 2019 och framåt renoverats hantverksmässigt med exklusiva våtrum i båda våningsplanen, ny, funktionell tvättstuga, ett underbart och socialt kök med exklusiva bänkskivor och köksö i dekton samt ytskikt i modern och sober färgsättning.
Vidare har interiören försetts med belysning i fönster, spotlights i samtliga innertak, enhetligt lagt klinkergolv i entréplan, vacker fiskbensparkett samt vitlaserad ekparkett med vattenburen golvvärme på övervåningen som tillägg till den befintliga golvvärmen i entréplan.
Alla förvaringsutrymmen har försetts med genomtänkt inredning och takskenor gör det lätt att hänga draperier.

Huset är beläget på en ostörd och prydligt anordnad trädgårdstomt med påkostad, utvändig belysning, nymålad fasad, vacker stenläggning, lättskött gräsmatta, prydnadssten och en omgärdande Thujahäck. Här ges ni möjlighet till både sol och skugga tack vare öppen, stenlagd uteplats med markis på framsidan och en väl tilltagen träaltan med påkostat tak i kanalplast på baksidan, perfekt för den svenska sommarens omväxlande väderlek.
Utmärkta parkeringsmöjligheter med gott om plats för två bilar på den stenlagda uppfarten och ytterligare parkering i garage med elektrisk, fjärrstyrd port. Garaget har inretts med funktionell hyllförvaring, vitmålade väggar, målat betonggolv samt spotlights i tak, utvändigt finns en ny elbilsladdare från Zaptec.

Entréplan består av hall med stora, melerade klinkerplattor i grått och vitmålade väggar, klädkammare med påkostad Elfainredning, funktionellt renoverad tvättstuga med exklusiva vitvaror från Samsung samt ett stilrent badrum med stora, vitmelerade kakelplattor på golv och vägg, spotlights i tak, vit kommod, spegel, duschväggar i klarglas, takdusch och vägghängd wc.
Vidare finns ett luftigt vardagsrum med fönster i tre väderstreck, vacker fiskbensparkett i ljus ek och nyinstallerad, vit braskamin samt ett totalrenoverat kök med inredning i vitt, påkostade bänkskivor i dektan, exklusiva vitvaror och en stor köksö med infälld induktionshäll och utmärk fövaring.

Övervåningen har genomgående vitlaserad ekparkett med vattenburen golvvärme, ljusa moderna ytskikt och infällda spotlights i tak. Planlösningen består av en luftig hall, fyra bra sovrum med rymlig skjutdörrsgarderob i ett av rummen och en vackert inredd ”walk in closet” i det största sovrummet. Vidare finns fantastiskt badrum med spakänsla, inrett med vitkaklade väggar, svart melerat klinkergolv, bubbelbadkar, takhängd dusch med frostade duschväggar, vit kommod, spegelskåp samt vägghängd wc.

Herrhagen är ett naturnära område med utmärkta bussförbindelser till city och kort bilavstånd till city och E4:ans påfart. Fina cykelvägar finns ut mot Vänge och in till city och i området finns curlinghall, fotbollsplaner och inomhushall.
En kort promenad bort finns ett utbyggt centrum med bland annat ICA Maxi, Nordic Wellnes gym, vårdcentral, Rusta, Systembolag, Willys samt ett flertal restauranger.

Tveka inte att boka er för visning av detta unika och exklusiva hus i Herrhagen!

Karta för Milstensvägen 38

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-herrhagen-uppsala-kommun-milstensvagen-38-21345572

Avstånd till vatten: 4100

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75267

Lämna en kommentar