Meteorvägen 32 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1.795.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Meteorvägen 32

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 82 m²
  • Byggår: 2018

Nu ges möjlighet att förvärva en mycket ljus och rymlig 3:a med stora sociala ytor och inglasad balkong belägen högst upp i huset.
Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaring genom flertalet garderober. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger stora sociala ytor att nyttja och rikligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt utgång till bostadens rymliga, inglasade balkong med utsikt över det fina skogsområdet. Modernt fullutrustat kök som erbjuder gott om bänkytor och skåpförvaring samt med plats för stort matbord invid fönster. Lättmöblerat vardagsrum med plats för både soffgrupp och övrig möblering efter önskemål. Vidare erbjuds två rymliga och sovrum vilka båda är utrustade med garderobsförvaring. Fräscht helkaklat badrum utrustat med bland annat golvvärme, dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Till bostaden hör dessutom ett förråd.

I Brf Tallbacken 1 i Fullerö bor ni i ett nytt och barnvänligt område alldeles utanför Storvreta som är mycket populärt bland barnfamiljer. Närområdet bjuder på trevliga grön och skogsområden med många fina promenadvägar. Här finns även förskola, bensinmack och en lekplats alldeles i närheten. Kommunikationsmöjligheterna i området är många. Från bostaden har ni ca fem minuter bilväg till Storvreta och en kvart till Uppsala – samt smidig åtkomst till E4:an. Området har även många smidiga bussförbindelser med hållplats ca 10 minuter gångavstånd från bostaden. Cykelvägen tar ni er till Storvreta tågstation på ca 15 min. Därifrån tar ni er med tåg till Uppsala på ca 10 min eller om ni vill cykla hela vägen till centrum så tar det ca 30 min

Missa inte att anmäla ditt intresse för löpande uppdatering rörande bostaden och möjlighet till förhandsvisning.

Välkommen hem.

Karta för Meteorvägen 32

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-fullero-hage-uppsala-kommun-meteorvagen-32-20506695

Avstånd till vatten: 1500

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74345

Lämna en kommentar