Meteorvägen 32 – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Meteorvägen 32

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 35 m²
  • Byggår: 2018

Nu har vi nöjet att erbjuda denna fina lägenhet i lugna och pendlingsvänliga Fullerö Hage! En välplanerad 1:a högst upp i huset om 35 kvm med hög standard på materialval. balkong i trevligt läge och genomgående mycket fina ytskikt. Bostaden erbjuder ett koplett kök med bekvämligheter som diskmaskin, stor arbetsbänk och gott om förvaring. Vidare finns ett rymligt helkaklat badrum i stilrent stuk med kombinerad tvätt-/torkmaskin och dusch. Ett hem att stortrivas i på alla sätt och vis. Välkommen på visning!

Detta är en stabil förening med ett flertal cykelrum, goda parkeringsmöjligheter i garage samt på gatan utanför och ett förråd till vardera lägenhet. Det finns stora fina grönytor där man kan spendera soliga sommardagar med grill och sittbänkar.

I härliga naturnära Fullerö Hage bor ni ett nytt och barnvänligt område alldeles utanför Storvreta. Närområdet bjuder på trevliga grön-, och skogsområden med många fina promenadvägar. Här finns även närbutik, förskola och bensinmack. Kommunikationsmöjligheterna i området är många. Från bostaden har ni ca fem minuter bilväg till Storvreta och tio minuter till Uppsala – samt smidig åtkomst till E4:an. Området har även många smidiga bussförbindelser med hållplats ca tio minuter gångavstånd från bostaden. Cykelvägen tar ni er till Storvreta tågstation på ca 15 min. Därifrån tar ni er med tåg till Uppsala på ca 10 min.

Karta för Meteorvägen 32

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-fullero-hage-uppsala-kommun-meteorvagen-32-21346591

Avstånd till vatten: 1500

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74345

Lämna en kommentar