Meteorvägen 30 – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 295 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Meteorvägen 30

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 35 m²
  • Byggår: 2017

** Säljs till Fast pris! Den som först lägger det begärda priset får köpa bostaden och först till kvarn som gäller! **
Kontakta ansvarige mäklare för att boka tid.

Välkommen till Meteorvägen 30 och detta kvadratsmarta boende med snygg design och en modern touch!

Utmärkt tillfälle för er som kommit in på drömutbildningen eller för er som pendlar och söker ett bekvämt boende.

Här finner ni en mycket smart planerad 1:a i ypperligt pendlarvänligt läge. Bostaden har en genomgående hög standard och erbjuder smarta och praktiska förvaringslösningar. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger er möjligheten att möblera utefter eget önskemål och behov. Här kan ni enkelt sätta upp skenor i taket för en mer tydlig rumsindelning om så önskas. Köket är komplett utrustat i modern stil med integrerade vitvaror som gör helhetsintrycket mycket stilrent. Bostaden har även en möbleringsbar balkong där ni kan koppla av och avnjuta helgens frukost. Dessutom finner ni ett stort och helkaklat badrum med dusch, golvvärme och kombimaskin som underlättar eran vardag.

Denna lägenhet är inte bara en plats att bo – det är ett hem där varje detalj är noggrant utvald för att skapa en harmonisk och bekväm livsstil. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla i Fullerö Hage.

Till bostaden tillhör ett vindsförråd.

Fullerö Hage är ett växande barnvänligt område med närhet till skog, natur och grönska med olika promenadvägar. Här finns förskola, lekplatser och bensinmack alldeles i närheten. Pendlarläget är utmärkt med närhet till påfarten till nya E4:an och ca 10-15 minuters cykelavstånd till Upptåget. Gränby Centrum nås på endast ca 5 minuter med bil och erbjuder all service du kan vara i behov av.

Välkommen på visning. Detta kan bli ditt!

Karta för Meteorvägen 30

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-fullero-hage-uppsala-kommun-meteorvagen-30-21298447

Avstånd till vatten: 1500

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74345

Lämna en kommentar