Meteorvägen 28 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Meteorvägen 28

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 82 m²
  • Byggår: 2018

Stig in i en bostad som uppfyller de mest kräsna behoven, redan i entrén omfamnas du av en atmosfär av lyx som fortsätter genom hela den väldesignade och exklusiva lägenheten.
Denna lägenhet skiljer sig ifrån dem andra med anledning av dem fantastiska golven som verkligen ljusnar upp bostaden på ett elegant sätt, samtidigt som lägenheten även har ett färgval som ljust nu är väldigt modernt!
Sol i absolut bästa läget där morgonsolen befinner sig i det avskilda sovrummet medans eftermiddag och kvällssolen är på balkongen samt andra rummet.

Meteorvägen 28 lägenhet om 82 kvadratmeter på högsta våning, 4 av 4. Väldigt ljus lägenhet med öppen planlösning, stora sällskapsytor, genomgående exklusivare val av parkettgolv och stora fönster med fint ljusinsläpp.
Bostaden bjuder på en välkomnande hall, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och rikligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt utgång till rymlig balkong, modernt och stilrent kök, två sovrum och helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin/torktumlare, lägenheten har även ett tillhörande förråd.

Välskött förening med, god ekonomi samt ett oslagbart läge, precis utanför byggnaden finner ni naturen med gröna promenadstråkar.
Perfekt boende för dig som älskar närhet till naturen!

I Fullerö får du det bästa av två världar – dels kan du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö med både grönområden och skogen tätt intill, dels är du aldrig långt ifrån storstadspulsen. Området ligger strax norr om Uppsala, och en bit söder om Storvreta. Här finns det du behöver för att få vardagspusslet att gå ihop, som närbutik och bensinstation men även en alldeles nybyggd förskola precis runt knuten. Fullerö har dessutom ett ypperligt pendlarläge, med nära till såväl bra bil- och cykelvägar som tåg- och bussförbindelser till närliggande städer.
Det kommer även att byggas både affärer och en hel del mer, de satsat verkligen på området!

Ett boende som måste upplevas på plats, missa inte denna chans anmäl intresse redan idag!

Karta för Meteorvägen 28

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-fullero-hage-uppsala-kommun-meteorvagen-28-21341337

Avstånd till vatten: 1500

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74345

Lämna en kommentar