Marma Österäng 11 – 4 – Knivsta kommun

Utgångspris: 5.795.000 kr

Beskrivning av Villa Marma Österäng 11

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 155 m²
  • Byggår: 2015

Här erbjuds nu en unik möjlighet att förvärva en rymlig 1,5 plans villa från 2015 om totalt ca 155 kvm belägen på en stor tomt om 2 729 kvm med ett lättillgängligt lantligt läge och härliga vyer. Det riktigt unika är att det på denna fastighet finns två stora lador varav den ena innehåller en rymlig bilverkstad med lyft och lackbox mm. Stora delar av ladorna har varit uthyrda och möjligheter finns att ytterligare utveckla dessa byggnader efter antingen den egna verksamheten eller för uthyrningsverksamhet mm.

********* Se länkarna till 3d visning och Helikoptervyer – Där kan ni själva orientera er invändigt i stora delar av ladorna och huset. *********

Nuvarande ägare har själva bott i husets entréplan sen det blev färdigställt 2015 och har även förberett övervåningen för att enkelt kunna slutföra inredningen. Värmesystemet är inkopplat, yttertaket är parallellisolerat upp till nock med sprutisolerad med polyuretanskum och gipsskivor är till stor del monterade. På golv ligger spånskivor. Med dörr ut från vardagsrummet finner man ett mycket stort inglasat uterum med härlig utsikt över det vackra jordbrukslandskapet och Uppsala Siluetten i fjärran. I Marma bor man lantligt men ändå mycket nära till E4:a påfarten för pendling till Uppsala, Arlanda och Stockholm. Till Boländerna i Uppsala åker man lämpligen väg 1060 med infart vid Beijer i Boländerna.

Varmt välkomna att höra av er vid frågor eller för att boka tid för visning!

Karta för Marma Österäng 11

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-marma-knivsta-kommun-marma-osterang-11-21041736

Avstånd till vatten: 2500

  • Knivsta kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74193

Lämna en kommentar