Marknadsgatan 44 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 095 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Marknadsgatan 44

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 43,5 m²
  • Byggår: 2022

Här finner du en välplanerad tvåa med stor uteplats mot innergård och fina sociala ytor.

Med mjuka toner och fina detaljer finner du ett kök som är en naturlig förlängning av hemmet. Ballingslöv-luckorna i en elegant pärlgrå nyans ger köket en stilren touch medan praktiska push open-funktioner och läderdetaljer på handtagen ger det en extra touch av lyx. Integrerade vitvaror från Siemens och infälld belysning, ger köket både personliga och tidlösa drag.

Det rymliga vardagsrummet erbjuder gott om utrymme för en trevlig matdel och bekväm soffgrupp. Här finner du även utgång till en stor uteplats med generöst utrymme för grillning och trevliga måltider med vänner och familj.

Badrummet är elegant och klassiskt, med helkaklade ytor och populära kombinationer. Här hittar du också praktiska funktioner som kombimaskin, dusch, och ett stilfullt handfat med kommod från Ballingslöv.

Sovrummet är stort och erbjuder generös förvaring i garderober, vilket gör att du kan organisera dina saker på ett snyggt och funktionellt sätt.

Bostaden har genomgående mattlackade askparkettgolv och vitmålade väggar.

Som boende här har du Gränbyparkens grönskade gårdar precis utanför porten med fina gång- och cykelvägar. Här finner du kombinationen av lekande barn, betande djur och livsnjutande vänner. Parken är under fortsatt utveckling för att skapa ännu fler mötesplatser. Intill bostaden finner du även Gränby köpcentrum som är Uppsalas största och erbjuder allt i från mataffärer, apotek, shopping och restauranger. Det är också enkelt att ta sig ut på E4:an, vilket passar utmärkt för den som pendlar.

Välkommen till ditt nya drömboende! Bekvämare än så här blir det inte.

Karta för Marknadsgatan 44

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-uppsala-kommun-marknadsgatan-44-20634675

Avstånd till vatten: 2700

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75460

Lämna en kommentar