Mariedalsgatan 12 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 650 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Mariedalsgatan 12

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 79 m²
  • Byggår: 2007

Praktiskt belägen på markplan finner du denna välskötta trea med egen uteplats och direkt anslutande förråd. Parkettgolv och sobra färgval är genomgående för hela lägenheten och rummen är väl tilltagna vilket ger en luftig känsla.
Planlösningen är smart utformad med en klädkammare i anslutning till den möblerbara hallen. Badrum med tvättmaskin, torktumlare och arbetsyta likväl som förvaring och badkar – naturligtvis är rummet helkaklat. Två rejäla sovrum med åtskilda och lugna lägen. Kök med matplats och gott om förvaring samt ett vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck och utgång till den stora altanen. Från altanen når du även lägenhetens eget förråd.

Här bor du i ett omtyckt och familjärt område med grönytor och lekplats på innergården dit barnen kan gå själva från altanen när du öppnar grinden.

I Slavsta bor du med närhet till naturen samtidigt som du enkelt tar dig till såväl stadskärnan som Gränby Centrum där du finner all tänkbar service. Förskola finns i närområdet och grundskola, vårdcentral och mataffär vid Årsta centrum. Bra bussförbindelser och cykelvägar och dessutom påfart till E4:an alldeles i närheten.

Välkommen att boka in dig på visning!

Karta för Mariedalsgatan 12

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-slavsta-uppsala-kommun-mariedalsgatan-12-21332736

Avstånd till vatten: 2700

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75453

Lämna en kommentar