Mariebergsvägen 1 – 7 – Östhammars kommun

Utgångspris: 2 800 000 kr

Beskrivning av Villa Mariebergsvägen 1

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 148 m²
  • Byggår: 1909

Välkomna till Mariebergsvägen 1 och denna charmiga sekelskiftesvilla med en smakfull blandning mellan nytt och gammalt. Huset genomsyras av en hemtrevlig känsla och här finns de fina detaljerna bevarade som trägolv, kakelugn och mycket mer! Här bor du på 148 välplanerad kvm om hela 7 rum och kök. Bostaden inrymmer på nedre plan entréhall, inre hall, en toalett, ett lantkök med vedpis, badrum, arbetsrum med utgång till terrassen och vardagsrum med kakelugn. Från vardagsrummet finns det utgång till det inglasade uterummet och till den stora terrassen som sommartid blir en förlängning av de sociala ytorna då den ligger på solsidan av huset. En trappa upp finns en möblerbar hall, tre sovrum, två mindre rum som går att använda som sovrum och ett mindre rum som idag används som gym. Här finns också ett förråd med stege till vinden.

Gästhuset som tidigare har varit en lada har byggts om för att ge de övernattande gästerna den perfekta platsen att koppla av och njuta av sin egen privata sfär eller som ett generations boende. Möjligheten till uthyrningen finns också för den som vill.

Här finns en stor trädgård med äppel- och päronträd, jasminbuskar och nyplanterade körsbärsträd. Hela tomten ramas in och omsluts av syrenbuskar och träd som gör den helt insynsskyddad under senare vår, sommar och början av hösten. För den trädgårdsintresserade finns det gott om utrymme för plantering och odlingar.

Parkerar gör du bekvämt i dubbelgaraget med elportar som även rymmer trädgårdsredskapen och gräsklipparen.

Här finns solceller installerade så att du får kontroll över din energiförbrukning.

Från bostaden är det endast 100 meter till närmaste busshållsplats som enkelt tar dig vidare till närliggande orter som Öregrund, Östhammar och vidare mot Uppsala. Till Öregrund är det ca: 13 km och till Östhammar ca: 7 km. Här finns det mesta man kan önska som matbutiker, caféer, restauranger, apotek och mycket mer. Till närmaste badplats är det ca: 3 km.

Välkomna på visning!

Karta för Mariebergsvägen 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-osthammar-osthammars-kommun-mariebergsvagen-1-21348698

Avstånd till vatten: 2500

  • Östhammars kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74293

Lämna en kommentar