Margit Sahlins gata 1 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2.995.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Margit Sahlins gata 1

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 72 m²
  • Byggår: 2019

Välkommen till denna fantastiska genomgångslägenhet som genomsyras av ljus, rymd och eleganta materialval. Köket är rymligt och har en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet, vilket skapar en härlig känsla av rymlighet samt en perfekt atmosfär för socialt umgänge. Med integrerade vitvaror, goda förvaringsmöjligheter och gott om plats för matlagning har det här köket allt du behöver.

Bostadens stora fönster släpper in massor av naturligt ljus i både kök och vardagsrum. I vardagsrummet finns det gott om plats för en stor soffgrupp eller annan möblering, så du kan skapa din perfekta avkopplingsplats. Dessutom har du tillgång till den rymliga balkongen som vetter mot söder från vardagsrummet. Det är en perfekt plats att njuta av soliga dagar och varma kvällar. Här är det även tillåtet att använda gasolgrill på balkongen.
Bostaden har också två härliga sovrum med fönster mot innergården samt ett stilrent badrum. Varje detalj har noggrant valts ut för att ge en modern och stilfull atmosfär.

Missa inte möjligheten att uppleva denna underbara bostad på plats!

På Margit Sahlins gata 1 bor du endast en kort promenad eller bara några få minuters cykeltur från resecentrum och stadskärnans utbud av butiker och restauranger. Här får du tillgång till stadens utbud och puls samtidigt som du har nära till grönytor, sporthallar, fotbollsplaner, gym och promenadvägar. Kapellgärdet har något för alla och erbjuder stor variation. Här bor både yngre, äldre och barnfamiljer på bekvämt avstånd från stan.

Varmt välkommen på visning!

Karta för Margit Sahlins gata 1

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-kapellgardet-uppsala-kommun-margit-sahlins-gata-1-20286716

Avstånd till vatten: 750

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75419

Lämna en kommentar