Malmkörarvägen 53 – 6 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3 695 000 kr

Beskrivning av Villa Malmkörarvägen 53

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 127 m²
  • Byggår: 1977

Välkommen till detta kedjehus i två plan med grönskande trädgård, belägen på hörntomt med ett av områdets bästa lägen!

Här möts man av en rymlig och ljus entréhall med gott om förvaringsmöjligheter. Entréplanet erbjuder även ett stilrent och nyrenoverat kök med plats för matbord, väl tilltaget vardagsrum med fönster och dörr ut mot trädgården, helkaklat badrum, klädvårdsrum samt ett sovrum som även det har dörr till trädgården! Övre plan är husets mer privata del med möblerbar hall, tre sovrum samt ett nyrenoverat badrum.

På fastigheten finns också stort garage med plats för två bilar och med förråd i bakkant. Inramad och uppvuxen trädgårdstomt med hörnläge vilket ger extra villakänsla! Tomten är ogenerad och diskret och angränsar mot allmänning. Här har man ett fantastiskt solläge och flertalet platser att umgås på.

Vattholma ligger 20 km norr om Uppsala och är en idyllisk ort med gamla anor från tiden för järnmalmshantering vid Vallonbruket. I närområdet finns förskolor, F-6 skola, mataffär, bibliotek, idrottshall, fotbollsplan och tennisbanor. För den aktive finns det bra motionsmöjligheter med upplyst motions- och skidspår samt golfbana (18 hål). Vattholma har mycket goda kommunikationer till Uppsala, 12 minuter med tåg. Med bil tar du dig snabbt ut på E4:an.

Anmäl dig gärna till visning redan idag!

Karta för Malmkörarvägen 53

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-vattholma-uppsala-kommun-malmkorarvagen-53-21327574

Avstånd till vatten: 1900

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74350

Lämna en kommentar