Malmkörarvägen 45 – 6 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3 395 000 kr

Beskrivning av Villa Malmkörarvägen 45

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 166 m²
  • Byggår: 1977

Välkommen till Malmkörarvägen 45 och detta fina hus beläget i det fridfulla och barnvänliga området Vattholma. Fastigheten stoltserar med en välplanerad tomt och närhet till skolor och natur.

Detta charmiga kedjehus bjuder in till en välkomnande hall med gott om förvaringsutrymmen för kläder och skor. Vidare finner vi ett inbjudande vardagsrum med plats för både matsalsdel och soffgrupp, och som har utgång till den härliga tomten. Här finns även möjlighet att med enkla medel ställa i ordning ytterligare ett sovrum. Denna del används idag som en del av det stora allrummet. På våningsplanet har vi dessutom ytterligare två sovrum på varsin ände om huset, ett badrum med dusch, charigt kök med gott om plats för kulinariska äventyr med familjen samt en praktisk tvättstuga med en grovingång/utgång till trädgården. På övre plan har vi idag ett stort allrum som tidigare nyttjades som två separata sovrum samt ytterligare en sovrum samt ett badrum. Något som får bostaden att sticka ut är det trevliga loften ovanpå trappan som kommer stå för många timmar av lek och bus för de minsta. En uppfart med plats för bil finns dikt intill huskroppen. Bostadens tomt som huvudsakligen ligger bakom huset erbjuder både avskildhet från vägen och flexibilitet för utomhusaktiviteter eller trädgårdsarbete.

Samfällighetsföreningen i området har fem lekplatser, inklusive en BMX-bana.

Upptäck Vattholma – den pittoreska pärlan bara 20 km norr om Uppsala. Denna charmiga ort, rik på historia från järnmalmshanteringens storhetstid vid Vallonbruket, erbjuder en perfekt balans mellan naturskönhet och bekvämligheter. Här finner du allt du behöver: förskolor, en F-6 skola, en välsorterad mataffär, ett bibliotek, en idrottshall, fotbollsplaner och tennisbanor. För dig som älskar att hålla dig aktiv finns fantastiska möjligheter med upplysta motions- och skidspår samt en 18-håls golfbana. Kommunikationen till Uppsala är utmärkt, endast 12 minuter med tåg, och med bil tar du dig snabbt och smidigt ut på E4:an. Vattholma är inte bara en plats att bo på – det är en plats att trivas i!

Varmt välkommen att höra av dig redan idag för att anmäla ditt intresse!

Karta för Malmkörarvägen 45

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-vattholma-uppsala-kommun-malmkorarvagen-45-21352961

Avstånd till vatten: 1900

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74350

Lämna en kommentar