Mälbyn 115 – 7 – Östhammars kommun

Utgångspris: 3 095 000 kr

Beskrivning av Villa Mälbyn 115

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 185 m²
  • Byggår: 2004

Nu saluförs denna trivsamma villa i ett idylliskt och lantligt läge strax utanför Alunda!
Här bor ni i ett lantligt och rogivande läge med utsikt över vackra åkrar samtidigt som ni har bekvämt avstånd in till både Alundas och Gimos bekvämligheter.

Fastigheten erbjuder en grön och fin tomt i ett trivsamt läge belägen mot vackra landskap samt lämpar sig perfekt för lekande barn eller bara allmän avkoppling. För dig med gröna fingrar så lämpar sig tomten utmärkt för odling. Här finns utrymme för hela familjen att trivas!

Entréplan erbjuder en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter och tillgång till generösa förvaringslösningar i form utav skjutdörrsgarderober. Från hallen når ni det rymliga köket med gott om plats för matlagningskreativitet. Här erbjuds generösa sociala ytor för middagsbjudningar med vänner och familj. I en öppen lösning mot köket finner ni vardagsrummet som tillhandahåller gott om plats för möblemang efter önskemål och i direkt anslutning finner ni utgången till den härliga uteplatsen. Här kan ni njuta av vyerna samtidigt som ni kan koppla av med nära och kära. Vidare fördelar sig entréplanet på ett luftigt badrum med dusch, en gäst-wc samt tre mysiga sovrum varav det ena erbjuder utgång till baksidans uteplats. Slutligen så har ni även tillgång till en tvättstuga/groventré med tvättmaskin och torktumlare.

Det övre planet fördelar sig på ett luftigt allrum, två gemytliga sovrum med smarta förvaringslösningar samt ett badrum som idag inte är färdigställt men där grundarbetet redan är utfört. Här har ni möjligheten att få sätta er egna prägel!

Ni har även tillgång till ett rymligt vidbyggt garage.

Här bor ni med närhet till allt som Alunda har att erbjuda med bekvämt avstånd till skola, livsmedelsbutik, idrottsanläggningar samt skog och mark. Som boende i Alunda har ni även ett utmärkt pendlarläge till kommunens närliggande orter och till Uppsala.

Annonsen kommer att uppdateras med driftskostnader.

Varmt välkomna på visning!

Karta för Mälbyn 115

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-alunda-osthammars-kommun-malbyn-115-21310501

Avstånd till vatten:

  • Östhammars kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74791

Lämna en kommentar