Lyttbomsvägen 7 – 7 – Uppsala kommun

Utgångspris: 4 475 000 kr

Beskrivning av Villa Lyttbomsvägen 7

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 189 m²
  • Byggår: 1970

Välkommen till detta fina hem på Lyttbomsvägen 7 i Lövstalöt. Denna rymliga villa med två separata entréer och med sina generösa 189 kvm, erbjuder en unik möjlighet till harmoniskt boende i en avkopplande och naturskön miljö.

Detta hem är designat med tanke på både form och funktion. De generösa ytorna bjuder in till gemenskap och samtidigt finns det gott om plats för att njuta av egen tid. Här finns en rymlig och ljus vardagsrum som bjuder in till avkoppling och socialt umgänge. Den sammanhängande planlösningen skapar en naturlig flöde mellan vardagsrummet, matplatsen och det fullt utrustade köket. Köket har moderna apparater och rikligt med förvaringsutrymme, perfekt för matlagningsentusiaster.

Huset har tre generösa sovrum. Varje sovrum är ljust och luftigt med gott om förvaringsutrymme. Här finns utrymme för hela familjen eller möjlighet att ha gäster över.
Villans fördelar slutar inte här. En separat lägenhet om cirka 40 kvm ger möjligheter till extra inkomst eller plats för en familjemedlem att bo i närheten, men ändå ha sin egen integritet. Eller det egna kontoret.

Njut av årstiderna i det charmiga uterummet, där du kan sitta och koppla av samtidigt som du har kontakt med trädgården och naturen. Här finns även flera uteplatser där du kan avnjuta ditt morgonkaffe eller anordna grillkvällar med vänner och familj. Den vackra trädgården pryds av en damm som ger en rogivande atmosfär och en plats att reflektera.

Denna villa erbjuder även praktiska bekvämligheter som en carport, flera förråd, matkällare, verkstad, bastu med dusch och omklädningsrum samt gästrum/träningsrum. Även redskapsbod och vedbod. Här finns gott om plats för förvaring och möjligheter att förverkliga dina hobbyprojekt.

Om du drömmer om att bo i en rymlig villa med alla bekvämligheter du kan önska dig och omgiven av en vacker trädgård och naturskön omgivning, så är detta ditt drömhem. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och upptäcka allt som detta fantastiska hem har att erbjuda. Välkommen hem till Lyttbomsvägen 7!

Karta för Lyttbomsvägen 7

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-lovstalot-uppsala-kommun-lyttbomsvagen-7-21286544

Avstånd till vatten: 3600

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75550

Lämna en kommentar