Lydia Wahlströms gata 24 – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 495 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Lydia Wahlströms gata 24

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 31,8 m²
  • Byggår: 2024

Här erbjuds en väldisponerad etta med sovalkov och balkong om ca 5 kvm! Belägen på våning 4 av 5 i fastighet med hiss från markplan. Perfekt för dig som söker bostad i populära Rosendal och med direkt närhet till Stadsskogen och blivande Rosendals Torg. Föreningen har beslutat om en avgiftssänkning om 8 % från och med 1 juli 2024 – ny månadsavgift för denna bostad blir 2 171 kr/mån.

Lägenheten håller genomgående hög standard med stilrena materialval och väl genomtänkt planlösning. Hall med klinker i entrén, rymligt badrum med bl.a. komfortgolvvärme (el), handdukstork och kombimaskin, praktiskt och fullt utrustat kök, rum med sovalkov och utgång till trevlig balkong. För dig som bosätter dig i brf Linnea Garden finns bland annat en trevlig gemensamhetslokal med kök och bastu (klar juni 2024), odlingsmöjligheter i växthus, tillgång till både bil- och cykelpool. Förråd i källare.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I området finns dessutom flertalet gym, tennis- och padelbanor. Stort utbud av välsorterade matbutiker, caféer och restauranger finns även det i området.

Karta för Lydia Wahlströms gata 24

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-rosendal-uppsala-kommun-lydia-wahlstroms-gata-24-21340155

Avstånd till vatten: 1500

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75255

Lämna en kommentar