Luthagsesplanaden 36B – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3 175 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Luthagsesplanaden 36B

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 76 m²
  • Byggår: 1945

Med ett fint läge i Luthagen hittar du denna trivsamma 3,5:a som idag används som en 2,5:a med en separat uthyrningsdel med dusch och pentry vilket möjliggör ett mycket prisvärt boende.

Lägenheten har vardagsrum med fungerande öppen spis, mycket fina nya ekparkettgolv alternativt att de gamla golven är slipade, 2,65 i takhöjd, fönsterbänkar i sten, balkong i sydost, fint badrum, kök med matplats och ett halvrum mellan kök och vardagsrum lämpligt som matrum, bibliotek eller arbetsplats samt båda sovrummen lugnt belägna mot innergården.

Bo i en välskött bostadsrättsförening där de större renoveringarna är gjorda och där bredband ingår i avgiften. Föreningen har en skyddad och fin innergård med planteringar, grill och trädgårdsmöbler. I källaren finns träningsrum, cykelförråd, hobbyrum, två tvättstugor samt bastu med dusch. På taket finns en gemensam takterrass med kvällssol.

På Luthagsesplanaden 36 har du nära till bl. a. mataffär, förskolor, högstadie- och gymnasieskolor, universitetets lokaler med bl. a. gångavstånd till Ekonomikum, parkmiljöer, motionsspår i Stabbyskogen, allmänna kommunikationer och påfarter för bilburna pendlare.

Karta för Luthagsesplanaden 36B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-luthagen-uppsala-kommun-luthagsesplanaden-36b-21345010

Avstånd till vatten: 950

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75231

Lämna en kommentar