Luthagsesplanaden 21B – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 425 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Luthagsesplanaden 21B

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 17 m²
  • Byggår: 1942

Fin etta i främre Luthagen.

Denna välplanerade och hemtrevliga lägenhet har ett rymligt rum med neutrala toner och fint ljusinsläpp där du får plats med en större säng samt arbetsbord. Gott med förvaring finns i de installerade garderoberna. Här finner du även ett badrum med dusch och ett separat kök utrustat med spis, kyl och frys samt ugn.

Här bor du med närhet till centrum och busshållsplats. Ica Luthagen ligger inom gångavstånd precis som flertalet restauranger. Är du studerande så finns både gymnasieskolor och flera av universitetets byggnader nära. Parkerna Vindhemsparken, Vasaparken, Ekonomikumparken och observatorieparken som bara ligger några meter bort är bra alternativ för dig som gillar att promenera i vacker miljö.

Föreningen har gemensamhetsutrymmen som tvättstugor, torkrum, cykelförråd, en bastu och gym/relax. Det är en stabil förening med låg månadsavgift och belåningsgrad (2 326kr/kvm i Årsredovisningen från 2022). Föreningen har även 10 stycken parkeringsplatser varav 4 stycken med laddstolpe.

Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett matkällarförråd.

Här bor du med det perfekta läget som student. Bara en liten promenad bort ligger universitet och city med ett stort utbud av shopping, restauranger och caféer. Mat handlar du på Luthagens Livs som är en mycket omtyckt och välsorterad butik. Några hundra meter från huset flyter Fyrisån fram genom centrala Uppsala. Via Järnbron når man ”bryggan” som på sommarhalvåret är ett populärt ställe att tillbringa en ledig stund på, att umgås med vänner eller kanske ta med sig boken och läsa.

Karta för Luthagsesplanaden 21B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-framre-luthagen-uppsala-kommun-luthagsesplanaden-21b-21331562

Avstånd till vatten: 550

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75225

Lämna en kommentar