Luthagsesplanaden 12A – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 795 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Luthagsesplanaden 12A

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 33,1 m²
  • Byggår: 1968

Välkommen till denna charmiga lägenhet med optimal planlösning – Perfekt som student- alt. övernattnings- eller förstagångslägenhet!

Den yteffektiva bostaden erbjuder ett väldisponerat rum med köksdel samt en praktisk sovalkov, som enkelt kan skiljas av med en modern industrivägg alternativt ett draperi, på så sätt går rummet att nyttjas som en kök och vardagsrumsdel med separat sovrumsdel. Den öppna ytan med den separata sovalkoven ger därmed möjlighet till socialt umgänge. Utöver detta en hall bra med förvaring och avhängningsyta samt ett rymligt badrum. Bostaden, som ligger lugnt beläget med sina stora fönster mot den vackra och skyddade innergården, ger möjlighet att under årets varmare period öppna de stora fönstren mot den mot den lugna innergården med bl.a. vinbärsbuskar och föreningens mysiga lusthus. Här finns gott om plats för socialt umgänge under sommarhalvåret. Önskar man bjuda in till större tillställningar har föreningen en lokal med fullt utrustat kök, porslin och sittplatser. I föreningen finns även ett fräscht gym att tillgå samt två gästrum att hyra.

I härliga och populära Luthagen bor du perfekt till – Optimalt läge, där det är lätt för vänner och bekanta att komma på besök oavsett om de går, cyklar, åker bil eller kollektivt. Promenadstråk eller skidspår i naturnära Stabby nås på tio minuters promenadavstånd och åt andra hållet når du Fyrishov. Populära Luthagens Livs, kvarterskrogar och centrum ligger inom kort promenadavstånd. Även Uppsalas kulturarv går att njutas av inom kort promenadavstånd – Slottet, Botaniska trädgården, Engelska parken och Domkyrkan. Studentlivet är så nära det bara går att få utan att överhuvudtaget störas de kvällar du inte är med. Flertalet nationer och Ekonomikum nås på bara några minuter på vägen till centrum, liksom flera av stans mysigaste restauranger och caféer.

Missa inte denna pärla! Anmäl dig till visning redan idag – Varmt välkommen på visning!

Karta för Luthagsesplanaden 12A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-luthagen-uppsala-kommun-luthagsesplanaden-12a-21348333

Avstånd till vatten: 300

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75225

Lämna en kommentar