Lustigkullagatan 10 – 3 – Knivsta kommun

Utgångspris: 1.760.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Lustigkullagatan 10

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 76 m²
  • Byggår: 2015

OBS PRISSÄNKT 200 000 KR** FAST PRIS OCH FÖRST TILL KVARN!!
Välkommen till en modern och stilren samt ljus lägenhet med egen entré och solig uteplats mot sydväst. Här får du härlig sol på eftermiddag och kväll. Lägenheten präglas av moderna material, luftig ljus planlösning med härliga sociala ytor samt en trevlig radhuskänsla tack vare egen entré och uteplats på baksidan. Hela bostadens väggar och tak målades om under 2023.
Bostaden är belägen i ett bra läge i Alsike nära skola och närservice.

Bostaden är byggd 2015 och genomsyras av smart förvaring, ljust modernt kök med generösa arbetsytor, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger gott om plats för matplats. Perfekt social yta som ger ett naturligt ljus och rymd och en trevlig atmosfär. En perfekt yta att umgås med familj och vänner som. Planlösningen fördelar sig över en rymlig hall med förvaring från en klädkammare, kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, ljust stort vardagsrum, två rymliga sovrum, där ena rummet har utgång till altanen i soligt sydväst du kan njuta av lugn och ro efter en lång dag. Det helkaklade badrummet är elegant och modernt, utrustat med golvvärme. Här finns även en rymlig duschplats, toalett samt tvättmaskin och torktumlare.

I avgiften ingår Värme, vatten och Telia Triple Play (Tv-kanaler, paket lagom/Bredband hastighet 100/100 fiber/IP-telefoni). Föreningen står också för bostadsrättstillägget i hemförsäkringen.

I Alsike på Lustigkullagatan 10 bor du i ett lugnt och perfekt läge med kort gångavstånd till skola och förskola. I närheten finns även Dammparken, där du hittar en välsorterad Coop-butik, gym, sushi och frisör, bara några minuters promenad bort. För dig som pendlar finns det även en busshållplats i närheten som erbjuder smidiga förbindelser till Knivsta och Uppsala. Från Knivsta når du Stockholm och Uppsala via tåg.

Välkommen hem!

Karta för Lustigkullagatan 10

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-knivsta-knivsta-kommun-lustigkullagatan-10-20593095

Avstånd till vatten: 2300

  • Knivsta kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74147

Lämna en kommentar