Lötvägen 1 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 4 195 000 kr

Beskrivning av Villa Lötvägen 1

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 105 m²
  • Byggår: 1965

Välkommen till denna fina 60-talsvilla i tegel. Här bor du i lugn trygg miljö med vacker trädgårdstomt och stort vidbyggt garage.

Husets totalyta, 210 kvm, fördelar sig i ett plan samt källare. Ett lättskött och delvis renoverat hus med nya fönster, nyare ventilation (FTX), tilläggsisolerad vind och två nyare badrum. Fiber är installerat.

Med detta läge bor du med bekvämt avstånd in till Uppsala och med bra pendlarläge mot E4:an. På sommaren tuffar Lennakattens ånglok förbi – en rolig attraktion för barnen och väl värt en resa för hela familjen! Området i Gunsta är ett framtidsområde där det satsas och exploateras de närmaste åren (se www.uppsala.se för mer info). Idag finns det populära förskolor, bland annat en nyöppnad i närheten. Det finns en närlivs med restaurang. Men i närheten planeras det också för ny grundskola, idrottshall, affärer och ännu bättre kommunikationer. Dessutom har man här gångavstånd till fina naturområden samt närhet till flera fina badsjöar. Perfekt läge för bilpendlaren mot E4:an!

Här bor man helt enkelt riktigt bra – varmt välkommen på visning. Kontakta mäklaren för mer info samt eventuell förhandsvisning.

Väl mött!

Karta för Lötvägen 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-gunsta-uppsala-kommun-lotvagen-1-21351872

Avstånd till vatten: 1600

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74152

Lämna en kommentar