Löt Tängby 10 – 6 – Enköpings kommun

Utgångspris: 2 495 000 kr

Beskrivning av Villa Löt Tängby 10

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 116 m²
  • Byggår: 1929

Välkommen till denna charmiga 1800-talsvilla belägen i idylliska Veckholm. Med sina vackra trägolv och bevarade snickerier utstrålar detta hem en genuin atmosfär. Här finns flera vedspisar och kaminer som skapar en mysig och varm känsla under kyliga kvällar. Den härliga punchverandan bjuder in till avkoppling och ger en perfekt plats för att njuta av sommardagar.

Fastigheten erbjuder även en imponerande trädgård med vackra perenna växter, perfekt för den gröna tummen. Dessutom finns det flera ekonomibyggnader som ger många möjligheter, såsom verkstad, förråd och möjlighet till festlokal.

Med sina sex rum och 116 kvadratmeter erbjuder huset gott om utrymme för hela familjen att trivas i. Boendet är i behov av renovering, vilket ger dig möjligheten att skapa ditt drömhem efter egna önskemål.

Läge är alltid viktigt och Grillby har mycket att erbjuda. Här finns närhet till natur, skolor och service, samtidigt som det bara är en kort bilresa till större städer. Huset ligger i en levande lantbruksby där jordbruket fortfarande är aktivt.

Sammanfattningsvis är detta en underbar möjlighet att förvärva ett hus med 1800-talscharm, vackra detaljer och en stor trädgård. Möjligheterna är oändliga – välkommen till Löt Tängby 10!

Karta för Löt Tängby 10

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-veckholm-enkopings-kommun-lot-tangby-10-21348497

Avstånd till vatten: 3900

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod:

Lämna en kommentar