Lingongatan 19 – 7 – Enköpings kommun

Utgångspris: 4 650 000 kr

Beskrivning av Villa Lingongatan 19

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 125 m²
  • Byggår: 1970

Välkommen till denna gedigna 245 kvm stora tegelvilla belägen i det barnvänliga området Fanna!
Interiört erbjuder detta hem en inbjudande atmosfär och en genuin känsla av hem med inslag av klassiska detaljer från 70-talet. Huset har fyra rymliga sovrum alla på entréplan, stora sociala ytor, två eldstäder, gäst-wc, två badrum varav ett med bastu, separat tvättstuga, pentry med matförråd och ett garage inne i huset. En praktiskt planlösning som ger dig en perfekt kombination av charm och enkelhet i vardagen med många möjligheter till att sätta sin personliga prägel!

Huset är placerat på en hörntomt med en odlingsvänlig trädgård och gott om utrymme för både lek och avkoppling. Inglasade uterummet och den insynskyddade altanen med en trappa ner till trädgården skapar en harmonisk atmosfär.

På Lingongatan 19 bor man i ett lugnt område med ett stenkast till golfbanan och grönskande omgivningar. Goda cykel-gångvägar till förskola, skolor, matbutiker, centrum, idrottsaktiviteter och pendelstationen.

Ta chansen att bo i detta hem med karaktär och potential – välkommen att anmäla ditt intresse för att upptäcka allt detta hus har att erbjuda!

Karta för Lingongatan 19

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-fanna-enkopings-kommun-lingongatan-19-21320422

Avstånd till vatten: 1300

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74942

Lämna en kommentar