Lingonbacksvägen 1 – 2 – Håbo kommun

Utgångspris: 2 350 000 kr

Beskrivning av Villa Lingonbacksvägen 1

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 62 m²
  • Byggår: 1920

På Lingonbacksvägen 1 ligger en stor fastighet om 10 180 kvm i en fin lantlig miljö endast ca 1 mil från Bålsta. Det taxerade byggåret är 1920 men grundhuset är betydligt äldre än så och har charmiga detaljer såsom både vedspis och kakelugn (ingen är i bruk). På gångavstånd finns en busshållplats och det är bra pendlarläge till Bålsta, Enköping och Uppsala.

I dagsläget finns ett bostadshus med ett oisolerat rum på vinden och intill ligger ett gästhus. Båda är i väldigt omfattande renoverings-/rivningsbehov. Här finns även bekvämligheten av en rymlig verkstad/garage/lada i bra skick och med gott om utrymme för förvaring.

Kivinge är ett rogivande och lantligt område med närhet till bland annat hästhållning, Hallonparken, Biskops Arnö och badplats i Mälaren.

Större delen av tomten är jordbruksmark vilket betyder att den delen endast får bebyggas för att tillgodose väsentliga samhällsintressen (kontakta kommunen för mer information). Området är utanför detaljplan så någon klar och tydlig information kring vad som får byggas, styckas eller dylikt finns inte utan ett förhandsbesked krävs för att få svar på de frågorna. Kommunalt VA finns till tomtgräns men anslutningsavgiften är inte betald.

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Det innebär att ett villkor tas med i köpekontraktet där köparen avsäger sig möjligheten att rikta anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister samt möjligheten att åberopa säljarens ansvar för dolt fel i fastigheten. Säljaren ansvarar i normalfallet annars för dolda fel i 10 år. Mäklaren berättar gärna mer om vad detta innebär för dig som köpare.

Åk gärna ut och kika på tomten själv och välkommen att boka tid för att se insidan.

Karta för Lingonbacksvägen 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-2rum-overgran-kivinge-aby-habo-kommun-lingonbacksvagen-1-21304613

Avstånd till vatten: 1300

  • Håbo kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74693

Lämna en kommentar