Lindsbergsgatan 7C – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Lindsbergsgatan 7C

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 46 m²
  • Byggår: 1946

Genomgångstvåa i lugna och natursköna Sommarro, bekvämt belägen en trappa upp med balkong i soligt söderläge.

Planlösningen erbjuder en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter, stamrenoverat duschrum, sovrum med plats för dubbelsäng, kök renoverat 2017 samt vardagsrum med utgång till den härliga balkongen i söderläge med utsikt mot föreningens lugna innergård. I vardagsrummet finner ni utrymme för både soffgrupp och matbord om så önskas.

HSB 29 Lindsberg är en stabil förening med god ekonomi och låg skuldsättning där även kabel-tv och bredband ingår i månadsavgiften. I föreningen finns flera gemensamhetsutrymmen såsom tvättstugor, hobbyrum, bastu och samlingslokal med kök. Fastigheten har genomgått större renoveringar så som fönsterbyte, dränering och stambyte.

Som boende på Lindsbergsgatan 7C har du närhet till Västertorg som erbjuder all tänkbar service som matbutiker, apotek, vårdcentral samt ett bra restaurangutbud. Detta är även ett naturnära boende med både Hågadalen och Stadsskogen runt hörnet. Där finner ni fantastiska utflyktsmöjligheter, kolonilotter, elljusspår, utegym och upplysta motionsstigar som under vintertid förvandlas till skidspår. Närliggande gym Friskis&Svettis ligger vid Ekeby bruk. För barnfamiljer finns förskola och skola upp till högstadium. Goda bussförbindelser och gå- och cykelvägar in till centrum.

Varmt välkommen på visning!

Karta för Lindsbergsgatan 7C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-sommarro-uppsala-kommun-lindsbergsgatan-7c-21340955

Avstånd till vatten: 2000

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75240

Lämna en kommentar