Lillsjövägen 10A – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 740 000 kr

Beskrivning av Radhus Lillsjövägen 10A

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 81,6 m²
  • Byggår: 1969

Enplansradhus för paret som önskar bra pendlarläge till Arlanda, för lilla familjen eller för den som önskar flytta från den stora villan efter att barnen flyttat ut. Radhuset är beläget i det lugna kvarteret, Sjöhagen, med natursköna omgivningar strax norr om Almunge centrum.

Flexibelt tillträde.

Här erbjuds ett praktiskt gavelradhus med liten trädgårdstäppa och stor altan i eftermiddags- och kvällssolläge. Två sovrum varav ena är större, kök med matplats och gott om förvaring, arbetsyta samt rymligt vardagsrum som har plats för ytterligare matbord för större sällskap utöver soff- och TV-grupp. Badrum med separat rum för klädvård, förberett för tvättmaskin. I månadsavgiften ingår parkeringsplats.

Från orten erbjuds goda kommunikationer med busslinje 809 (går till Uppsala varje halvtimme under högtrafik) och linje 806 (går varje timme till Arlanda). Bra pendlarläge med endast 25 km till Uppsala, 35 km till Arlanda och 70 km till Stockholm.

Almunge är en levande bygd med mataffärer, vårdcentral, bensinmack, restaurang, förskola, skola (förskoleklass till åk 9), folktandvård samt idrottshall och simhall med gott om idrottsaktiviteter för barnen. I området finns även flera golfbanor och fina badsjöar. Almunge är utpekad i kommunens översiktsplan som en prioriterad tätort med en ramberedskap på ca 400 nya bostäder till år 2050. Museijärnvägen Lennakatten stannar i Almunge.

Varmt välkommen att boka in dig på visning eller anmäl ditt intresse för att bli kontaktad!

Karta för Lillsjövägen 10A

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-3rum-almunge-uppsala-kommun-lillsjovagen-10a-21335385

Avstånd till vatten: 1200

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74172

Lämna en kommentar