Lilla Väsby 107 – 9 – Uppsala kommun

Utgångspris: 4 995 000 kr

Beskrivning av Villa Lilla Väsby 107

  • Antal rum: 9
  • Storlek: 147 m²
  • Byggår: 1981

Här erbjuds två fastigheter om totalt 6 648 kvm med fantastiska möjligheter till både boende och verksamhet! Fastigheterna säljs tillsammans.

På en av fastigheterna, Uppsala Lilla Väsby 1:54 om 3 595 kvm, finns en generös och trivsam villa om 174 kvm som är perfekt för familjen som både söker ett trivsamt boende, med närhet till såväl natur som skola och service, och som dessutom önskar extra utrymmen om ca 120 kvm för verksamhet, hobby, eller uthyrning.

På den andra fastigheten, Uppsala Lilla Väsby 1:18 om 3 053 kvm, taxerad som industrienhet med typkod 432, finns en tälthall med otroliga möjligheter för verksamhet med t ex lager eller uthyrning av utrymme för förvaring. Den asfalterade golvytan är hela 450 kvm och takhöjden rejäl, dessutom är det utmärkt access via de två höga portarna. Tälthallen uppfördes 1988, enligt taxeringen. Här kör du enkelt in såväl bilar, husvagnar och husbilar mm. Det finns också stora uppställningsytor på den grusade gårdsplanen intill. De båda fastigheterna har ett strategiskt och lättillgängligt läge, mitt emot en Ica Krysset i vägskälet till väg 282 och 273.

Villan är byggd i souterräng och erbjuder bl a ett generöst allrum, vardagsrum och matrum i fil samt ett stort och hemtrevligt kök med utgång till altan under tak med både infravärme och glasparti för vindskydd. På gaveln av huset, fint inbäddad i grönskan, finns en trappa som praktiskt länkar samman husets entré- och trädgårdssida. Den stora trädgården har ett soligt och högt läge med utsikt över öppen ängsmark. Här finns, förutom plats för lek, goda möjligheter att anlägga trädgårdsland för odling. Idag finns jordkällare, äppelträd, ett vackert kanstanjeträd, häck med Aroniabär och perenner som t ex Lavendel och Hjärtbergenia.

Vidbyggt villan finns en rejäl tillbyggnad som tidigare använts som lokal för verksamhet men lika gärna kan fungera som extra bostadsyta eller uthyrningsdel. I denna byggnad, om ca 120 kvm, finns ett mycket stort och luftigt rum/lokal med generös takhöjd och synliga takbjälkar, köksavdelning, wc, rum/förråd samt två bra rum/kontor. Denna tillbyggnad nås via separat entrédörr med parkeringsplatser bekvämt belägna precis intill på den grusade uppfarten.

Inom kort promenadavstånd vid Almunge kyrka finns förskola, skola åk 0-9 samt även stor vårdcentral, tandläkare, idrottshall och Ica krysset. Gymnasium går ungdomarna i Uppsala. Service med två matbutiker, pizzeria och golfbanan Grönlund GK. Det är mycket goda busskommunikationer med täta avgångar med buss 809 och restid om ca 36 min till Uppsala city från Almunge. Till Arlanda tar det ca 30 min med bil och 45 min med buss 806. Busshållplats ca m från hemmet med god turtäthet till Resecentrum samt till Arlanda.

*** SE GÄRNA LÄNKEN TILL 3d visning & inom kort även Helikoptervy i bildmenyn och under dokument & länkar för att uppleva ytterligare en dimension av bostaden och närområdet ***

Varmt välkomna att boka tid för visning eller höra av er till mäklarna Andreas eller Catrine!

Karta för Lilla Väsby 107

https://www.hemnet.se/bostad/villa-9rum-almunge-uppsala-kommun-lilla-vasby-107-21344834

Avstånd till vatten: 1200

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74197

Lämna en kommentar