Lilla Härnevi 21 – 5 – Enköpings kommun

Utgångspris: 3 995 000 kr

Beskrivning av Villa Lilla Härnevi 21

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 107 m²
  • Byggår: 1969

Välkommen till detta helrenoverade bostadshus i vackra Härnevi strax utanför Enköping! Med en boyta på 107 kvadratmeter och en biyta på 113 kvadratmeter finns det gott om plats för hela familjen att trivas! Enplanshus med källare där del av källarplanet är inrett till en fullt utrustad lägenhet med egen ingång vilket gör denna bostad perfekt för företagaren eller den som vill ha en extra hyresintäkt. Fristående garage på betongplatta som erbjuder plats för både bil och förvaring.

Denna bostad erbjuder ett härligt tomtläge med ett naturnära läge och en underbar altan där du kan njuta av både morgonkaffet och kvällssolen.

Området kring Härnevi bjuder på en genuin kulturbygd med vacker natur och härliga omgivningar att utforska, i närområdet går Upplandsleden med fina promenadstråk, sjön Äs puss med rastplats och bänkar, Härnevi plantskola med trädgårdscafé samt Härnevi idrottsplats. Här är det enkelt att njuta av lugnet och stillheten samtidigt som du har nära till bekvämligheter med Enköping på cirka 15 minuters avstånd!

Denna bostad är perfekt för dig som söker en harmonisk tillvaro i en idyllisk miljö. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck allt detta fantastiska bostadshus har att erbjuda!

Karta för Lilla Härnevi 21

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-harnevi-enkopings-kommun-lilla-harnevi-21-21359747

Avstånd till vatten: 650

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74596

Lämna en kommentar