Lertagsvägen 37C – 2 – Knivsta kommun

Utgångspris: 1.775.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Lertagsvägen 37C

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 55 m²
  • Byggår: 2018

Med perfekt centralt läge och med naturen direkt utanför dörren ligger denna ljusa och moderna 2:a i markplan! Här bor ni bekvämt och praktiskt med härlig radhuskänsla. Med två uteplatser, egen entré, förråd i dörren bredvid och nära till parkeringen samt bra pendlarläge har denna lägenhet allt man kan önska!

Vid den egna entrén finner ni den första uteplatsen där man kan slå sig ner på eftermiddagen och kvällen när solen skiner genom björkskogen. I den ljusa hallen finns plats för avhängning samt ingång till rymlig klädkammare. Stort och fräscht duschrum som är utrustat med tvättmaskin, torktumlare med praktisk bänk ovan samt dusch med glasvägg. Vidare erbjuds ett modernt och stilrent kök med släta vita luckor och en härlig utsikt mot grönska. Köket är fullt utrustat och har öppen planlösning mot matplats och vardagsrum där det också finns utgång till uteplats med morgon- och förmiddagssol. Till sist finns ett fint sovrum med harmoniska varmgråa väggar samt två garderober för förvaring. Lägenheten har genomgående ljusa och fina ytskikt och de höga fönstren och den generösa takhöjden bidrar till härlig känsla av ljus och rymd.

Praktiskt belägen vid entrén finns förrådet på ca 2,5-3 kvm. Parkeringen finns också nära till hands och köparen kan överta säljarens p-plats direkt vid inflyttning (avgiften på 350 kr tillkommer).

På entrésidan av huset finns vacker natur med björkskog och grönskande park med rogivande vattendrag och vackert fågelkvitter. I Brf BoKlok Klyvaren bor ni i genomtänkta bostäder uppförda i trä där miljöaspekten fått vara delaktig redan under planeringsstadiet. Byggnationen ger upphov till betydligt mindre klimatpåverkan och de är också energieffektiva.

I Knivsta har ni närhet till det mesta med ypperliga kommunikationer och utmärkt pendlarläge till Stockholm, Arlanda och Uppsala. Till tågstationen promenerar ni härifrån på endast några minuter och det går snabbt att ta sig ut på E4:an för vidare transport. Ica Kvantum bor du nära på granne med och i området finns allehanda servicemöjligheter med bl a blomsterhandel, optiker, frisörer, butiker och systembolag. Det finns goda möjligheter för den idrottsintresserade och läget är mycket naturnära med fina strövområden i direkt anslutning till bostaden. Några minuter med cykel tar er till naturen och sjön Valloxen med fint kommunalt bad.

Välkommen till Lertagsvägen 37 C!

Karta för Lertagsvägen 37C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-centralt-knivsta-knivsta-kommun-lertagsvagen-37c-21281610

Avstånd till vatten: 650

  • Knivsta kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74141

Lämna en kommentar