Leopoldsgatan 23 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1.795.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Leopoldsgatan 23

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 52 m²
  • Byggår: 2019

Fast Pris – bostaden säljs utan budgivning till fast pris. Kontakta mäklaren för bokade visningar!

Lägenheten har en perfekt planlösning som utnyttjar varje kvm till fullo. Boende passar perfekt för er som vill bo med närhet till Uppsala centrum och Gränbystaden samtidigt i ett lugnt och barnvänligt område.

Bostadens yta fördelar sig på en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter, ett helkaklat badrum utrustat med dusch och tvättmaskin. Ett rymligt sovrum som erbjuder naturligt fint ljus och även når bostadens stora balkong. Vidare finner vi hjärtat i bostaden och det är köket, med sin mittpunkt och utformning så är det här ni kommer att samlas för en trevlig kväll med nära och kära.

Vardagsrummet ligger i en öppen planlösning mot köket vilket maximerar sällskapsytorna och ger utrymme för alla att få plats. Med sina stora fönster ges detta rum både ljus och rymd.

Lilium är det första större projektet som byggs i Nyby på senare tid och kommer bestå av olika bostäder i varierande storlekar. Här erbjuds moderna, välplanerade och bostäder med hög grundstandard.

Välkommen till ett av Uppsalas mest uppskattade områden Gamla Uppsala och Nyby. Här trivs man och här vill man verkligen bo. Det är inte långt till naturreservat och Gamla Upsala högarna där man kan ta en promenad eller joggingtur i den vackra omgivningen. Badplats finns alldeles intill Högarna. Från bostaden har man ca 10min cykelväg till Gränby Centrum som har allt under ett och samma tak gällande butiker och service. 5min cykelväg bort finner du Willys och andra livsmedelsbutiker. För den som idrottar har du alla arenor hockey, tennis, basket, innebandy, friidrott inom 5min cykelväg bort. Stadsbussarna går frekvent utanför och tar dig till citykärnan på en kvart.

Välkommen på visning. Detta kan bli ditt!

Karta för Leopoldsgatan 23

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-nyby-uppsala-kommun-leopoldsgatan-23-19998218

Avstånd till vatten: 1900

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75441

Lämna en kommentar