Lena-Ängeby 112 – 9 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3 495 000 kr

Beskrivning av Villa Lena-Ängeby 112

  • Antal rum: 9
  • Storlek: 196 m²
  • Byggår: 1991

Välkommen Lena-Ängeby 112 beläget strax utanför Storvreta och denna stora och välplanerade friliggande 1-plansvilla! Här erbjuds en bostad med generösa ytor där planlösning fördelar sig på hall, wc, ljust kök med matplats, vardagsrum med eldstad, klädkammare, badrum, fem sovrum samt ett allrum. Via köket nås tvättstugan och vidare från denna del av huset finns ytterligare två sovrum, klädkammare samt en hall med egen ingång, vilket lämpar sig för exempelvis generationsboende eller för den egna företagaren.
Ett stort plus är det rymliga dubbelgaraget med gott om plats och en dröm för den bilintresserade. I del av garaget finns även en lägenhet där planlösningen fördelar sig på hall, duschrum med bastu samt ett rum, vilket ger flexibilitet för olika behov.
På tomten om 2471 kvadratmeter finns det gott om utrymme för lek, spel och trädgårdsodlingar och entrésidan erbjuder en rymlig altan under tak, perfekt för trevliga sommarkvällar.

Från bostaden når du Storvreta på några minuter och här erbjudes allt tänkbara service och bl.a gott om fritidsaktiviteter allt på bekvämt avstånd för den aktiva familjen såsom matbutiker med generösa öppettider, gym, förskola och skola upp till årskurs 9. Utmärkta kommunikationer med både tåg och buss och väljer du att pendla med bil nås E4:an på endast några minuter, vilket gör vardagen smidigare och ger dig mer tid att njuta av allt som detta fantastiska område har att erbjuda.


Karta för Lena-Ängeby 112

https://www.hemnet.se/bostad/villa-9rum-storvreta-uppsala-kommun-lena-angeby-112-21290769

Avstånd till vatten: 800

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74391

Lämna en kommentar