Lästmakargatan 5A – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1.575.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Lästmakargatan 5A

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 40 m²
  • Byggår: 1951

Välkommen till denna nyrenoverade 1:a i populära Salabacke!

Här erbjuds en nyrenoverad bostad med en väl planerad planlösning. Bostaden erbjuder ett stilrent kök med gott om plats för en matgrupp, ett allrum med plats för soffa samt en sovalkov. Från allrummet kommer man ut på den värmande balkongen där man har gott om soltimmar från morgon. Genomgående goda förvaringsytor i både hall som kök. Vidare finner vi ett stamrenoverat helkaklat badrum med tvättmaskin.

Bland gemensamhetslokaler kan nämnas att föreningens medlemmar har tillgång till ett eget gym. I föreningen finns även cykelrum, hobbyrum, gästlägenhet samt tvättstugor med tillhörande mangelrum och torkrum. Elen är också tecknad genom föreningen Salabacke har du många fina innergårdar med trevliga lekplatser och alldeles i närheten av Östertull ligger Källparken. Det finns även ett förråd samt en matkällare som tillhör bostaden.

Sala Backe är ett mycket trivsamt och populärt område – här bor man med närhet till det bästa av två världar. Härliga promenad- och parkmiljöer erbjuds i närliggande Gränby- och Källparken. Bra pendlingsmöjligheter, med bara några minuter till E4:an-påfarten. Goda och täta bussförbindelser samt fina och belysta cykelvägar till och från Uppsala centrum, här bor du med bekvämt cykelavstånd till Uppsala centrum och Resecentrum samt de flesta arbets- och studieplatser. I det direkta närområdet finns även bra konditorier, mataffärer, restauranger samt förskolor, skolor och lekplatser. Vårdcentral och apotek finns intill Årsta centrum. Även Gränby centrum ligger i närheten, där erbjuds ett stort utbud av butiker, livsmedelsaffär, biograf och restauranger samt vårdcentral.

Varmt välkommen hem!

Karta för Lästmakargatan 5A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-salabacke-uppsala-kommun-lastmakargatan-5a-20855815

Avstånd till vatten: 2000

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75434

Lämna en kommentar