Lästmakargatan 1A – 5 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 895 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Lästmakargatan 1A

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 96,5 m²
  • Byggår: 1951

Välkommen till en fantastiskt rymlig fyra som enkelt kan göras om/återställas till en femma. Högst upp i huset med fönster i tre väderstreck och en solig insynsskyddad balkong är detta en riktigt trevlig lägenhet för den stora familjen eller för de som vill ha rejält med plats. Bostaden består av tre fina sovrum med goda förvaringsmöjligheter, två badrum samt en rymlig hall och ytor för förvaring. Ett komplett kök i modern stil med restaurangkökskänsla och stora ytor för den som gillar att laga mat. Vardagsrummet är perfekt för sociala tillställningar och har ett härligt ljusinsläpp samt en trevlig öppen spis för mysiga höstkvällar.

Här bor du i en stabil och välskött förening med bra ekonomi och flera gemensamma utrymmen. Till lägenheten hör även två förråd i källaren. Föreningen har bland annat en gästlägenhet som man kan hyra vid besök, lägenheten har plats för sex sovande gäster .

I området finns Ica, apotek, restauranger och cafeér samt härliga grönområden. Stadsbussen in till Uppsala centrum tar mindre än 10 minuter och man cyklar lika snabbt till stan. Här bor man även med närhet till Gränbystaden som fortsätter att expandera med livsmedel, shopping, restauranger och biograf. Sala backe är helt enkelt ett lugnt och trevligt område med närhet till Uppsala centrum.

Varmt välkommen på visning!

Karta för Lästmakargatan 1A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-5rum-salabacke-uppsala-kommun-lastmakargatan-1a-21317549

Avstånd till vatten: 1800

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75434

Lämna en kommentar