Länna 86 – 5 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 695 000 kr

Beskrivning av Villa Länna 86

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 140 m²
  • Byggår: 1909


Välkommen till denna 1½-plansvilla med äldre charm, garage, bastubyggnad och uthus samt sjönära läge – 25 km till Uppsala!

Den mysiga villan bjuder på en hel del äldre charm bl.a. tack vare eldstäder och synliga takbjälkar. Planlösningen i entréplan erbjuder hall, stort kök i lantlig stil med braskamin och bakugn samt vardagsrum. Vidare finns tre sovrum av varierande storlek, wc och tvättstuga med goda förvaringsmöjligheter samt duschrum i anslutning. Övre plan inrymmer hall med förråd och stort allrum med takkupor, vid behov kan detta rum delas av till två rum och således finns möjlighet till upp till fem sovrum i huset. Fastigheten är fiberansluten via IP-Only.

Den delvis kuperade tomten om 1 750 kvm grönskar rikligt och erbjuder gräsytor, odlingsmöjligheter och blandad växtlighet med bl.a. fruktträd. Här finns också stenmur, grusade ytor och flera uteplatser. På fastigheten finns bastubyggnad med altan och vedeldad bastu, kallgarage om 20 kvm och enklare uthus med förrådsmöjlighet. Ägarna har också förberett inför grundläggning av nytt garage.

På adressen Länna 86 bor du i natursköna omgivningar med gångavstånd till centrala Almunge. På vägen dit passerar du den mysiga badplatsen ”Klappis” med liten sandstrand i fint solläge och badbryggor samt möjlighet till fiske och eller kanske skridsko- och skidåkning på vintern? Via Länna fiskeförening kan du hyra båtplats. I området finns det gott om promenadvägar och ett rikt djurliv samt svamp- och bärskog. Från den närbelägna busshållplatsen erbjuds goda busskommunikationer till Uppsala (25 km och busslinje nr 809 – går till Uppsala varje halvtimme under högtrafik) och Arlanda (35 km och busslinje 806) och för dig som är bilburen så tar du dig till Stockholm (75 km) på ca 50 min. Almunge är en levande bygd med modern vårdcentral, mataffärer, restaurang, bensinmack och förskolor samt skola (F-9) samt idrottshall. På orten finns även idrottsaktiviteter för barnen, golfbanor och fina badsjöar.

Karta för Länna 86

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-almunge-uppsala-kommun-lanna-86-21340726

Avstånd till vatten: 150

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74197

Lämna en kommentar