Långgatan 72 – 2 – Enköpings kommun

Utgångspris: 1 850 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Långgatan 72

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 62 m²
  • Byggår: 2008

Tillfälle att förvärva en ljus och luftig 2:a på populära Långgatan 72! Här bor ni på våning 3 men utan någon ovanför er då lägenheterna högst upp är förskjutna in i huset. Stor balkong med ett fantastiskt solläge hela dagen! Balkongen är större än normalt och här finns även möjlighet till inglasning!

Lägenheten har en välkomnande entré med direkt anslutning till vardagsrummet och dess generösa ljusinsläpp. Separat kök, fullt utrustat med allt som behövs. Önskar man en öppnare planlösning mot vardagsrummet kan väggen tas ned. Helkaklat badrum med bla duschhörna, tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet är även det luftigt och rymmer en dubbelsäng. I lägenheten finns tillhörande lägenhetsförråd, slipp släpa grejer upp och ner från tex ett källarförråd! I samtliga fönster finns persienner.

Stabil och bra förening med låga avgifter! Mysig innergård med en prunkande trädgård, här finns även utemöbler och grill. Föreningen disponerar likaså en föreningslokal som kan hyras och nyttjas av dess medlemmar.

Centralt läge med närhet till det mesta! Tex når du Gustav Adolfsplan med goda bussförbindelser mot bla Västerås och Uppsala. Ica, biblioteket, bio och drömparken nås via kortare promenad på 5-10 min.

Självklart finns hiss i huset!

Missa inte denna pärla!

Varmt välkomna på visning!

Karta för Långgatan 72

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-centrum-enkopings-kommun-langgatan-72-21344899

Avstånd till vatten: 400

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74530

Lämna en kommentar