Lagbo 110 – 3 – Heby kommun

Utgångspris: 745 000 kr

Beskrivning av Villa Lagbo 110

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 58 m²
  • Byggår: 1960

Välkommen till Lagbo 110, Östervåla.

I utkanten av samhället Östervåla ligger Lagbo 110. Ett sommarboende med uppvuxen tomt och härliga odlingsmöjligheter. Stort potatisland och gott om plats för kryddland och varför inte tillföra ett större växthus då tomten mäter upp hela 5 473 kvm. På fastigheten finns i förutom den härliga trädgården som vetter mot öppna åkermarker och trolsk skog -två bostugor, förråd, timrat lider, gräsklippargarage samt utedass.

Storstuga om 39 kvm
med hall, kök med matplats, duschrum, samt två sovrum varav ett fungerar som allrum idag. Utgång till en takad altan i söderläge.

Lillstuga om ca 19 kvm.
Här möts du av en större inglasad altan, väl inne i lillstugan så finns här ett stort rum med gemensamt kök och sovrum.

Borrad vattenbrunn med sommarvatten in till de bägge köken.

Fastigheten ligger i postorten Östervåla som är ett samhälle som erbjuder god allmänservice, rikt föreningsliv för idrott och andra fritidsaktiviteter. I Östervåla finns bl.a Skola f-9, matvarubutiker, apotek, vårdcentral, restauranger, elhandelsbutik, bank, frisörer, fotvård, Systembolaget, klädaffär, bibliotek, biograf, kyrkor, el- och målerifirma m m. Idrottsföreningen erbjuder sporter såsom Ishockey, Fotboll, Gymnastik, Skidor. I övrigt finns här ett bra GYM i sporthallen på hela 280 kvm samt ett StrongFit gym beläget på Dalvägen. Vidare finns det även en Padelanläggning, Hinderbana, Innebandy och Basket.
Att bo i Östervåla är livskvalitét. Vill du ta dig till Uppsala går buss 844 med halvtimmestrafik t/r.

Karta för Lagbo 110

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-ostervala-heby-kommun-lagbo-110-20023339

Avstånd till vatten: 3900

  • Heby kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74048

Lämna en kommentar