Läby-Västerby 740 – 6 – Uppsala kommun

Utgångspris: 7 390 000 kr

Beskrivning av Villa Läby-Västerby 740

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 169 m²
  • Byggår: 2015

Välkommen till ett nybyggt 1-planshus som har allt du kan önska för ett bekvämt boende med hög standard. Endast 10 minuter från centrala Uppsala ligger Läby-Västerby, en mindre by med flera nybyggda hus och goda kommunikationer med buss då hållplatsen nås med några minuters promenad. Huset och tomten är fint placerat i området med sol hela dagen och utsikt mot grönskande natur.

Huset i 1-plan är i grunden ”Villa Vinga” från A-hus men har byggts till med ytterligare 29 kvm för att ge nuvarande planlösning. Det som är slående i huset är de sociala delarna med ett lyxigt kök i öppen planlösning med vardagsrummet där kamin värmer om ruggiga höstkvällar och på sommaren öppnar du dubbeldörrar ut mot ett härligt altandäck med pool och bubbelpool. Förutom detta ger stora fönsterpartier och en takhöjd upp mot 5 meter en unik karaktär. Köket är något alldeles extra med en påkostad stenskiva, vinkyl och en köksö som blir en mysig plats där barnen kan läsa läxor eller duka upp mingelbuffén vid festen. För föräldrarna finns ett avskilt sovrum med utgång till altandäck samt klädkammare och badrum med både dusch och bubbelbadkar i anslutning. Vidare finns fyra ytterligare sovrum, rymligklädkammare, tvättstuga samt duschrum.

Utöver huset finns ett stort garage med plats för två bilar och även att möblera med verkstadsinredning eller som nuvarande ägare med sittgrupp och TV. Framför garaget finns plats för bilar under tak och även på den generösa stenlagda uppfarten.

För en extra intäkt finns en komplett lägenhet om 2 rok ovanpå garaget med hall, kök i öppen planlösning till vardagsrum, sovrum samt badrum med tvättmaskin. Hyresgästen kan bo här helt avskilt från ert eget boende. I dagsläget finns en hyresgäst som kan tänka sig att bo kvar vilket inbringar en intäkt på 8 000 kr/mån.

Läby-Västerby är ett lugnt och barnvänligt område med endast 10 minuter från centrala Uppsala. Här bor ni granne med naturen men även med närhet till serviceområdet Stenhagen centrum med stort utbud av livsmedel, detaljhandel, systembolaget gym och restauranger. Med goda bussförbindelser (busshållplats nås med några minuters promenad) tar ni er enkelt in till stan utan bil. För dig som vill ta cykeln till jobbet finns cykelväg hela vägen in och det tar ca 30 minuter till centrala Uppsala.

Detta är en kommande annons – varmt välkommen att anmäla ert intresse redan nu!

Karta för Läby-Västerby 740

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-laby-uppsala-kommun-laby-vasterby-740-21331542

Avstånd till vatten:

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75578

Lämna en kommentar