Läby-Västerby 706 – 6 – Uppsala kommun

Utgångspris: 5 750 000 kr

Beskrivning av Villa Läby-Västerby 706

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 158 m²
  • Byggår: 1989

Strax utanför Uppsala ligger en rymliga villa om 6 rok med fina umgängesytor och en påkostad relaxavdelning. Entrén går via en stenläggning som sluter an mot den asfalterade uppfarten och intill finns ett rymlig garage med elport, garaget har även nyttjas som festlokal när tillfälle gets. På andra sidan av stenläggningen står en jacuzzi som går att nyttja året runt. På fastigheten finns även ett Attefalls hus om 25 kvm med sovloft som hyrs ut idag.

Husets boarea fördelar sig på två plan med sovrum och badrum på båda våningarna. I entréplan finner ni sällskapsytor så som kök, vardagsrum, matsal, tv-rum samt en relaxavdelning. Vidare finns här även ett badrum, sovrum, hall samt tvättstugan. Från flertalet av rummen kommer ni ut i trädgården och ut på olika uteplatser. På övre plan finns en möblerbar hall, två sovrum samt en master suit som känns stort och luftigt och ger en dressing room känsla, rummet har tillgång till ett eget badrum med dusch.


Gästhus/Attefallshus
I gästhuset finns det både kök, allrum och badrum. Trappor upp till ett sovloft som gör huset funktionell till sin användning.


En boende i närhet till Uppsala Golfklubb och bara några minuter från Uppsala. Här bor du i ett lugnt läge med naturen runt omkring. Samtidigt är det bara 6 km in till centrala Uppsala.

Karta för Läby-Västerby 706

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-laby-uppsala-kommun-laby-vasterby-706-21158095

Avstånd till vatten:

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75578

Lämna en kommentar