Läby-Västerby 12:15 – 6 – Uppsala kommun

Utgångspris: 6 500 000 kr

Beskrivning av Villa Läby-Västerby 12:15

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 153 m²
  • Byggår: 2024


Välkommen till en enastående fin och perfekt placerad villa för paret eller familjen där golf är en stor del av livet och gärna även en självklar del av vardagen! Fastigheten ligger vackert och naturskönt vid Upsala GK – här kan du med andra ord gå direkt ut med bagen på banan och träna svingen när andan faller på.

Felin Fastigheter uppför här en nybyggd och påkostad 1-plansvilla om ca 153 kvm. Här har inget lämnats åt slumpen. Huset är mycket välplanerat med exklusiva detaljer så som bland annat generös takhöjd, två mycket smakfulla badrum, ett påkostat kök, härliga sällskapsytor och en privat sovrumsdel.

Tomten omfattar 1708 kvm och är lika ypperligt planerad som huset. Ett garage ingår i totalpriset vilket ger plats för både bil och all tänkbar utrustning för både golf och andra aktiviteter.

Läget är utmärkt ur fler aspekter än ett golfslag till golfbanan. Området präglas av lantlig idyll samtidigt som det bara är en mil in till Uppsalas centrum och station, eller knappt 20 minuter med bil. Det går även bussar ute på väg 55, cirka 1,5 km från huset.

Missa inte möjligheten till en unik drömbostad för den som brinner för både golf och ett vackert hem!

OBS Bilderna är ifrån likvärdiga hus, bilderna ska ses som en fingervisning om husets utformning. Tillval kan komma att skilja.
Borrad brunn och minireningsverk ingår i prisförslaget.
Vid tidigt avtal med husleverantören så finns det möjlighet att påverka de invändiga materialvalen.

Anmäl intresse till ansvarig mäklare.

Karta för Läby-Västerby 12:15

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-laby-uppsala-kommun-laby-vasterby-12-15-21334752

Avstånd till vatten:

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75592

Lämna en kommentar