Kyrkvägen 18 – 6 – Enköpings kommun

Utgångspris: 3 500 000 kr

Beskrivning av Villa Kyrkvägen 18

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 152 m²
  • Byggår: 1930

Välkommen till detta charmiga boende med sekelskifteskaraktär beläget i barnvänliga Grillby! Med sex rum varav fyra till fem sovrum finns det här gott om plats för hela familjen att trivas.

Fastigheten är unik i sitt slag och har anor från 1800-talet! Här erbjuds renoverade rum och flera av de större renoveringarna gjorda i närtid, färdigt för nästa ägare att ta över! Här finns även en hemtrevlig eldstad där du kan mysa under vinterkvällarna. Uteplats på både fram- och baksida som erbjuder både soliga och skuggiga hörn att njuta av. Lummig tomt med vacker inramning. Tillsammans med garaget, ett tilltaget hemmagym och den härliga poolen erbjuder denna bostad fantastiska attribut för både en aktiv livsstil och för lata sommardagar.

Närområdet i Grillby präglas av vacker natur och det lantliga läget som ger lugn och ro. Här finns möjligheter till sköna promenader och naturupplevelser i en levande landsbygd. Dessutom finns en omtyckt skola, livsmedelsbutik, samt Skogsvallens IP och Nordiahallen som bjuder in till ortens starka föreningsliv för den idrottsintresserade.

Perfekt läge för pendlaren med närhet till påfart E18 som tar dig till Enköping på cirka 10 minuter och Stockholm på ca 40 minuter.

Passa på att förvärva detta drömhem i idylliska Grillby – här väntar äkta sekelskiftescharm och trivsamhet för hela familjen! Välkommen hem!

Karta för Kyrkvägen 18

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-grillby-enkopings-kommun-kyrkvagen-18-21336754

Avstånd till vatten:

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74952

Lämna en kommentar