Kvarntorget 7 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2.095.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kvarntorget 7

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 56 m²
  • Byggår: 2013

Gemensam takterrass om ca 450 kvm // Stor gymkedja i samma fastighet // Utmärkt pendlarläge

Med ett högt, attraktivt och centralt läge på Kvarntorget hittar ni denna pärla – en stilren, insynsskyddad och modern tvåa med stora fönster som ger härligt ljusinsläpp, påkostad maskinell utrustning och fräscha ytskikt. Gott om förvaringsutrymmen både i garderob och klädkammare. Detta är en gyllene chans att förvärva ett inflyttningsklart drömhem med låg avgift. Moderna färg- och materialval präglar lägenheten och skapar ett väldigt trivsamt intryck i hela bostaden.

Föreningen har en fantastisk gemensam takterrass om ca 450 kvm på plan fyra, mitt emellan de två tornen. takterrassens trädgård har inspirerats från Japan och här finns utrymme för solning, sittplatser och grillmöjligheter. En perfekt plats att bjuda in sina vänner till ljumma sommarkvällar.I huset finns också gym, kiosk, närbutik och restauranger lokaliserade vilket skapar en ytterst bekväm livsstil.

Bostaden är attraktivt belägen i Kvarngärdet med närhet till det bästa Uppsala har att erbjuda – perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö. I det direkta närområdet finns gallerian Kvarnen med ICA-butik, apotek och systembolag. På gång- och cykelavstånd når du bl.a. Uppsala Universitets anläggningar och Akademiska sjukhuset. Utmärkt pendlarläge oavsett om du föredrar att ta bilen eller att resa med tåg eller buss då du enkelt tar dig ut på E4an samt når resecentrum på några minuters gångavstånd. Här bor du endast en kort promenad eller bara några få minuters cykeltur från Resecentrum och stadskärnans utbud av butiker och restauranger. Här får du tillgång till stadens utbud och puls samtidigt som du har nära till grönytor, sporthallar, fotbollsplaner och promenadvägar. Kvarngärdet har något för alla och erbjuder stor variation. Här bor både yngre, äldre och barnfamiljer på bekvämt avstånd från stan.

Karta för Kvarntorget 7

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-kvarngardet-uppsala-kommun-kvarntorget-7-21295053

Avstånd till vatten: 1000

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75421

Lämna en kommentar