Kvarntorget 1B – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 795 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kvarntorget 1B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 50,5 m²
  • Byggår:

Varmt välkomna till Kvarntorget 1B och denna nyproducerade lägenhet med centralt läge!

Denna trevliga 2:a erbjuder genomgående hög standard, kvalitativa och moderna val av material och all trivselfaktor som kan förväntas av en riktigt bra lägenhet.

Planlösningen fördelar sig på en välkomnande hall, ett rymligt sovrum med inbyggd förvaring, ett helkaklat badrum utrustat med dusch, tvättmaskin, samt torktumlare. Vidare finner ni hjärtat av bostaden som är köket, med sin mittpunkt och utformning så är det här ni kommer att samlas för en trevlig kväll med nära och kära. Vardagsrummet ligger i en halvöppen planlösning mot köket vilket maximerar sällskapsytorna och ger utrymme för alla att få plats. Med sina stora fönster ges detta rum både ljus och rymd. Från vardagsrummet kan ni ta er ut till bostadens mysiga uteplats.

Här bor ni i ett trevligt område med närhet till mycket. Området präglas av ett citynära boende, vackra omgivningar med fina hus, grönområden och närhet till allt som ni kan tänkas behöva. Från bostaden är det promenadavstånd till allt detta. Samtidigt bor ni i lugna och trygga kvarter. I närhet finns det välsorterade mataffärer, flertalet restauranger, gym, Höganäsparken, Notar Uppsalas kontor och allt vad som finns i Uppsala centrum.

Varmt välkomna på visning!

Karta för Kvarntorget 1B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-kvarngardet-uppsala-kommun-kvarntorget-1b-21367506

Avstånd till vatten: 1000

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75421

Lämna en kommentar