Kuttervägen 48 B – 4 – Enköpings kommun

Utgångspris: 2 875 000 kr

Beskrivning av Radhus Kuttervägen 48 B

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 100 m²
  • Byggår: 2018

Välkommen till detta bekväma enplanshus beläget på Kuttervägen 48 B i det trevliga området Bredsand i Enköping. Med sin välplanerade och moderna design erbjuder denna radhusbostad en idealisk livsstil för den som söker bekvämlighet och lättskött boende.

Med sina 100 kvadratmeter erbjuder detta hem gott om utrymme för en familj eller par som vill njuta av alla fördelar med ett enplansboende. Här finner du fyra rum som ger möjlighet till flexibla lösningar för både vardag och fest. Till bostaden finns två egna parkeringsplatser och två förråd.

Den lättskötta trädgården ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet utan krångel. Här kan du koppla av på den altanen eller plantera dina egna blommor och grönsaker. För den naturintresserade finns även direkt anslutning till vackra svamp- och bärskogar samt fina promenadstråk i närheten.

Denna bostadsrätt är belägen i en stabil förening, vilket ger trygghet och möjlighet till gemensamma aktiviteter. Huset är beläget i nybyggda villa- och bostadsrättskvarteret i Bredsand gångavstånd till både livsmedelsaffär och badstrand. Här har barnfamiljen närhet till förskola och fina lekplatser. Barnvänligt och lugnt område med utmärkta gång- och cykelvägar.

Med närhet till Enköpings centrums utbud av shopping, restauranger och kommunikationer, är detta ett perfekt läge för den som vill ha både stadens puls och naturens ro.

Välkomna att upptäcka detta modernt utformade och trivsamma enplanshus i Bredsand.

Karta för Kuttervägen 48 B

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-4rum-bredsand-enkopings-kommun-kuttervagen-48-b-21339519

Avstånd till vatten: 650

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod:

Lämna en kommentar