Kutörsgränd 2 – 6 – Östhammars kommun

Utgångspris: 2.995.000 kr

Beskrivning av Villa Kutörsgränd 2

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 147 m²
  • Byggår: 1981


Välkommen till Kutörsgränd 2 – Ditt Drömhus!

Erbjuds nu till försäljning är detta underbara hus, en sann pärla på Kutörsgränd 2. Ett hem som bär med sig historien från 1981 och som genomsyras av charm och karaktär. Med tillhörande garage och förråd, samt en fantastisk hörntomt, är detta en bostad som erbjuder allt du kan önska dig och lite till.

Steg in i denna inbjudande villa och låt dig omfamnas av dess varma atmosfär. På 147 kvadratmeter fördelas utrymmena på ett harmoniskt sätt över ett och ett halvt plan. I vardagsrummet välkomnas du av den mysiga braskaminen som sprider både värme och trivsel. Här finns plats för både avkoppling och sociala stunder med nära och kära.

Det rymliga köket i nyare standard är ett Puustelli kök, ett drömcentrum för alla matälskare. Här finns gott om plats för en generös matgrupp och utrymme för kreativ matlagning. Från vardagsrummet når du den soliga altanen med sydvästligt läge, där solen skiner från morgon till kväll, perfekt för utomhusaktiviteter och härliga sommardagar.

På övervåningen finner du tre charmiga sovrum samt ett allrum där familjen kan samlas och skapa minnen tillsammans. Det trevliga badrummet erbjuder avkoppling i form av ett avslappnande badkar.

Entréplanet bjuder som tidigare nämnt på ett kök i nyare standard och ett vardagsrum där den sprakande brasan väntar på att tändas. Utgången till altanen och den mysiga trädgården gör detta till det perfekta stället för avkoppling och socialt umgänge. Dessutom finns ett generöst sovrum som erbjuder gott om utrymme för avkoppling och återhämtning. På entréplanet finner du även ett praktiskt badrum med dusch samt en intilliggande tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Här finns även generösa arbetsytor för att underlätta i vardagen.

En underbar bostad belägen i det idylliska Östhammar. Denna charmiga bostad erbjuder inte bara ett bekvämt boende utan även en fantastisk livsstil med närhet till både natur och stadsliv.

Med en idealiskt pendlarläge är det lätt att ta sig till och från Östhammar. Med bil eller buss tar det endast cirka en timme att nå Uppsala, medan både Norrtälje och Stockholm är lättillgängliga. Perfekt för dig som önskar smidiga arbetspendlingar eller utflykter till närliggande städer.

För de som uppskattar friluftsliv och rekreation finns Öregrunds golfklubb bara några kilometer bort. Här kan du njuta av golf på vackra grönområden och vidsträckta landskap. Dessutom ligger Öregrund inom bekvämt avstånd, endast 20 minuter bort. Där väntar pittoreska butiker, mysiga kaféer och möjligheten att ta färjan över till den charmiga ön Gräsö.

På tomten finns även en loge med ursprung från urminnestider som skapar charm och förvaring. Dessutom pryds tomten av vackra äppelträd, körsbärsträd, vinbärsbuskar, krusbärsbuskar och fläderbuskar.

Sammanfattningsvis är detta en villa som erbjuder det bästa av två världar – charm, karaktär och modern bekvämlighet.

Anmäl ditt intresse redan idag!

Karta för Kutörsgränd 2

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-osthammars-kommun-kutorsgrand-2-21296674

Avstånd till vatten: 200

  • Östhammars kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74233

Lämna en kommentar