Kungsgatan 93C – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2.495.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kungsgatan 93C

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 54 m²
  • Byggår: 2017

Här erbjuds en luftig och ljus bostad högt belägen på våning fyra med modern karaktär och med stor balkong i bästa sydvästläge in mot föreningens trevliga gård. Här bor du utmärkt centralt men samtidigt med ett lugnt läge.

Bostaden är perfekt planerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bjuder in till socialt umgänge och levererar en härlig rymd. Genomgående fräsch lägenhet med parkettgolv och ljusa ytskikt, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, stort sovrum med gott om förvaring i skjutdörrsgarderob samt utgång till lägenhetens balkong i bästa solläge! Unikt för denna bostad är att den har en flyttbar vägg i vardagsrummet som idag används för att möjliggöra hemmakontor samtidigt som du slipper avvika ett helt rum för detta. Väggen syns på bilderna och ingår i bostaden om så önskas men kan utan problem tas bort för dig som inte vill ha den i köpet.

Fastigheten är byggd 2017 vilket gör att allt fortfarande är i toppskick, här är det bara för dig att flytta in! I källaren finns förråd, cykelförråd och garage. Föreningen äger två hyreslokaler som de hyr ut och som ger inkomst till föreningen. Det är en äkta förening. Föreningen är Svanen-märkt

Lägenheten är belägen i Industristaden/Kungsängen med parkområden och årummet precis intill lägenheten. Du har Fyrisån som närmsta granne med gröna promenadstråk, badbrygga samt kajplatser för fritidsbåten. Kungsängen är ett populärt område med bara några få minuters promenadavstånd till centrum och centralstationen samt i närområdet finns flera bra restauranger och service i form av bl a stor livsmedelsbutik. Gång- och cykelbron Hamnspången leder dig över Fyrisån till Stadsträdgården, sjukhusområdet och flera universitetsinstitut. Smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil.

Här har du en lägenhet du enkelt kommer att trivas i. Anmäl ditt intresse till mäklaren redan idag!

Karta för Kungsgatan 93C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-kungsangen-uppsala-kommun-kungsgatan-93c-20067779

Avstånd till vatten: 500

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75318

Lämna en kommentar