Kungsgatan 91D – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 795 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kungsgatan 91D

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 35 m²
  • Byggår: 2021

Nu kan vi med stolthet presentera denna fina och moderna etta om 35 kvadratmeter i populära Kungsängen! Lägenheten erbjuder även en gedigen balkong i bästa sydvästläge och en otrolig utsikt över slottet och domkyrkan. Detta hem måste upplevas på plats för att verkligen uppskattas!

Den optimala planlösningen ger bostaden en luftig och inbjudande känsla med magiskt ljusinsläpp. Förutom en välplanerad planlösning med en rymlig sovalkov präglas bostaden av genomgående fina och ljusa ytskikt och en generös balkong mot föreningens innergård. Köket erbjuder god arbetsyta och är utrustat med kyl och frys, diskmaskin, spishäll, ugn och micro. I allrummet finns även gott om plats för både matgrupp, soffa och tv-möblemang. Stora förvaringsmöjligheter i form av skjutdörrsgarderober i hallen. Ljust och luftigt helkaklat badrum utrustat med kombitvättmaskin, duschväggar, kommod samt förvaring i form av väggmonterade skåp. Till lägenheten ingår ett källarförråd.

På Kungsgatan 91D bor du endast ett stenkast från Uppsalas puls och Fyrisån. Området bjuder på matbutiker, dagis, gym, bensinstation, restaurang och mycket goda kommunikationsmöjligheter. Från bostaden når du Uppsala centralstation på endast några minuters promenad.

Varmt välkomna hem!
Vänligen kontakta ansvarig mäklare Rebecca Odhe för mer information.

Karta för Kungsgatan 91D

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-kungsangen-uppsala-kommun-kungsgatan-91d-21351212

Avstånd till vatten: 450

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75318

Lämna en kommentar