Kungsgatan 7 B – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 595 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kungsgatan 7 B

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 67 m²
  • Byggår: 1959

Välkommen till denna centralt belägna och sällsynta 3:a med en takhöjd om hela 2,65 m kombinerat med stora fönster och en underbar uteplats som erbjuder sol på eftermiddagen/kvällen.

Modern och luftig planlösning med generösa sällskapsytor. Ljust och väl tilltaget vardagsrum med öppen planlösning mot det stilrena köket med inredning från Vedum och matplats för minst 6 personer, helkaklat duschrum, två rymliga sovrum varav ett med utgång till uteplatsen i sydväst och som vetter in mot den skyddade innergården. Bostaden har många fördelar och en av dem är att kök och vardagsrum har en halvöppen planlösning vilket ger möjlighet till socialt umgänge.

Mycket stabil brf och i den redan låga månadsavgiften ingår även Triple-Play från Telia. En trappa ner med hiss finner ni lägenhetsförrådet om drygt 6 kvm, det finns även garage i källaren.

Området kring Kungsgatan 7 B är ett trivsamt innerstadsområde beläget i de mest attraktiva delarna av Uppsala med bekvämt gångavstånd till allt från trevliga fikaställen och restauranger till Stadsbiblioteket, Uppsala Konsert & Kongress, Fyrishov samt Uppsala Resecentrum. Ni har dessutom Linnéträdgården runt hörnet och med några minuters promenad når du gågatan och Fyrisån med sitt härliga årum. Välkomna till ett boende med livskvalité!

Välkomna att boka in er på visningen eller höra av er vid frågor:)

//Andreas

Karta för Kungsgatan 7 B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-centrum-uppsala-kommun-kungsgatan-7-b-21344027

Avstånd till vatten: 150

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75316

Lämna en kommentar