Kungsgatan 66B – 5 – Uppsala kommun

Utgångspris: 5 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kungsgatan 66B

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 114 m²
  • Byggår: 2021

Sällan kommer det ut bostäder lik denna! Topprenoverad 5rok med påkostade materialval och två balkonger belägen i populära Industristaden!

Välkomna till denna lyxiga bostad om 114 kvm med genomgående vitlaserad enstavsparkett vilket skapar en enhetlig och välkomnande känsla.
Lägenheten bjuder på en välkomnande hall med stilfull skjutdörrsgarderob och praktiskt klinkergolv. Vidare in finner ni ett rymligt och exklusivt kök som gör matlagningen till en fröjd. Öppen planlösning mot det trivsamma vardagsrummet med rikligt ljusinsläpp och utgång till en mysig balkong. Tre fina sovrum, ett rymligt kontor/allrum med plats för soffgrupp och tv-möblemang med utgång till bostadens andra generösa balkong där ni kan duka upp sommarens middagar tilsammans med familj och vänner. Dessutom finns det två lyxiga badrum i snygg design varav ett med tvättmaskin och torktumlare.

I lägenheten har ägaren gjort en rad tillval för att skapa komfort och öka den exklusiva känslan där bland annat golvvärme, spotlights i taken, tvättmaskin och torktumlare ingår. Bostaden är även utrustad med smarta hem-funktioner, där allt från TV till dammsugaren, ljuset och annat styrs med Google och rösten. För att se alla tillval, se bifogad fil under dokument. Bor ni här har man även tillgång till två poolbilar som enkelt går att boka via en app i telefonen.

På Kungsgatan bor ni med bekvämt promenadavstånd till allt – restauranger, caféer, matbutiker, gym och utmärkta shoppingstråk. Området har bra kommunikationer och du tar dig snabbt till centralstationen till fots. Man behöver inte gå långt för att ta sig till närmaste grönområde, de vackra promenadstråken längs Årummet finns precis runt hörnet! Ta chansen att förvärva en modern lägenhet med fem rum mitt i city!

Kungsängen/Industristaden har under senare år varit ett utav Uppsalas mest expansiva områden och har blivit väldigt populärt bland annat tack vare närheten till stadskärnan och Resecentrums alla kommunikationer. För den som uppskattar naturen finner ni vackra Å-rummet en kort promenad bort mot Fyrisån, för att nå stadsparkens grönområden och promenadstråk tar ni er endast över en bilfri bro. I stadsparken har ni Uppsalas stolthet Studenternas, här kan ni avnjuta många olika sporter och aktiviteter. Allsvensk fotboll på promenadavstånd! Lyxigt! På Studenternas finns även skridskobana och minigolf. Detta är ett modernt och bekvämt område som passar de allra flesta. Ett centralt område som ändå upplevs lugnt och stillsamt och erbjuder flertalet restauranger, frisör, gym, Willys, butiker m.m. Ett stenkast bort finns Centralstationen vilket gör detta till ett utmärkt läge för den som pendlar, ni tar er även enkelt ut på E4:an härifrån.

Välkomna på visning!

Karta för Kungsgatan 66B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-5rum-kungsangen-industristaden-uppsala-kommun-kungsgatan-66b-21341414

Avstånd till vatten: 450

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75341

Lämna en kommentar