Kungsgatan 63A – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3 295 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Kungsgatan 63A

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 101 m²
  • Byggår: 1970

Välkommen till denna fantastiska lägenhet belägen mitt i hjärtat av Uppsala! Med sina 101 kvadratmeter och fyra rum är detta hem perfekt för den stora familjen. Här möts du av en ljus och välplanerad bostad med modern utrustning och stilfulla detaljer.

Balkongen, som vetter mot den lugna innergården med mycket växtlighet och odlingslotter, är en perfekt plats att njuta av soliga dagar eller koppla av på efter jobbet. Här kan du odla dina egna grönsaker eller bara njuta av den friska luften.

Lägenheten har tre rymliga sovrum och gott om förvaring med bland annat platsbyggda garderober i hallen och en större klädkammare vilket gör det enkelt att hålla ordning.

Kök med kyl/frys i borstad stål, vinkyl och diskmaskin som sattes in 2023. Köksfläkt från Smeg.

Det stora badrummet erbjuder både dusch, badkar och tvättmaskin för extra bekvämlighet. Dessutom finns det en gäst-wc för besökare. Golvvärme finns i både hall och badrum.

Hela lägenheten renoverades för ungefär 10 år sedan och erbjuder en modern och stilren atmosfär.

Föreningen är välskött och har en trevlig atmosfär. Föreningen har satsat på att installera solceller, nya säkerhetsdörrar, fönster samt elbilsladdare. Med närhet till kommunikationer är det enkelt att ta sig runt i staden och utforska allt den har att erbjuda. Dessutom har du alla bekvämligheter inom räckhåll, medan centralstationen ligger mittemot – perfekt för pendlaren.

Välkommen till ditt nya drömhem mitt i centrala Uppsala! Kontakta mäklaren för mer information!

Karta för Kungsgatan 63A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-centrum-uppsala-kommun-kungsgatan-63a-21343569

Avstånd till vatten: 300

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75321

Lämna en kommentar